Bliv gift på rejsen

Charterselskab har ansat bryllupsplanlæggere i både Thailand og Italien, der skal planlægge gæsternes bryllup i detaljer

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Flere og flere gæster hos Star Tour vil meget gerne giftes på ferieturen, og det gør charterbureauet nu noget ved: Når de giftelystne ankommer til feriestedet er det hele planlagt, og gæsterne kan sige ja til hinanden på en øde strand under palmerne, i et buddhistisk tempel eller med en romersk villa med havudsigt som scene.

Læs også: Verdens mest romantiske bryllup

"Vi kan sørge for det hele, og til en overkommelig pris," siger salgsdirektør Stig Elling. "Det er typisk gæster, der ønsker et intimt bryllup kun med de to eller med et mindre selskab i nogle fantastiske rammer, hvor sol og varme spiller en vigtig rolle. Brudeparret aftaler det hele med bryllupsplanlæggeren, og så er der sørget for alt, når parret kommer til landet. Det bliver et hit," mener Stig Elling.

Strand eller klostergårdhave
I Thailand kan brudeparret vælge mellem en international vielse, kristen eller ikke-religiøs, på en strand i Ao Nang i Krabi området, på Surin Beach på Phuket, Thailandsk bryllup i et buddhistisk tempel i Phang Nga mellem Phuket og Krabi eller en borgerlig vielse på ambassaden i Bangkok.

I Italien er der to muligheder, i Sorrento bugten, med havudsigt eller i en italiensk klostergårdhave. Det meste kan lade sig gøre, og blomster, mad, dekorationer, hår, make-up, musik osv. kan arrangeres på den måde, som brudeparret ønsker det.

Se mere om bryllup i Thailand og Italien med Star Tour på startour.dk