Bliv gift i ti kilometers højde

EasyJet undersøger nu, om piloter må foretage vielser under flyveturen.

Hvis idéen bliver en realitet, vil der for danske easyJet-rejsende således blive mulighed for at sige ”ja” til hinanden på vej til London, Berlin eller Milano. Fold sammen
Læs mere
Foto: easyJet

Interessen for anderledes og spektakulære bryllupper er blevet stor: På bunden af havet, under faldskærmsudspring eller på en fodboldbane – kreativiteten kender ingen grænser.

Se video: Fly-steward rapper sikkerhedsdemo

 
easyJet har derfor besluttet sig for at følge trenden og vil nu undersøge, om piloter er autoriserede til at forestå vielser. På den måde kan forelskede par blive gift i luften – nærmest på vej på bryllupsrejse.
 
”At forestå en vielse vil da være en helt særlig ære for mig. Det ville være et virkeligt scoop, hvis jeg kunne få lov at vie folk i 10 km. højde,” siger Jeffery Husson, der selv er luftkaptajn i easyJet.
 
Sige "ja" på vej til London, Berlin og Milano
easyJet vil derfor undersøge, om piloter kan få licens til at forestå et bryllup i luften. ”Hvis det virkelig er en reel mulighed, ja så får vores piloter to jobs i luften, og vi er da ret spændte på, om det kan lade sig gøre, og hvor stor efterspørgslen vil være,” siger Oliver Aust, Corporate Affairs Manager i easyJet.
 
Hvis idéen bliver en realitet, vil der for danske easyJet-rejsende således blive mulighed for at sige ”ja” til hinanden på vej til London, Berlin eller Milano. Og på den måde er de allerede på vej på bryllupsrejse, mens brylluppet finder sted. "Det vil være en helt fantastisk og unik service at kunne tilbyde vores passagerer,” siger Oliver Aust.