Billigt lige nu i London

Hotelpriser i den britiske hovedstad er på deres laveste niveau i seks år.

Den 25 meter lange indendørs pool på Grange City Hotel er kun en brøkdel af den luksus du kan nyde på hotellet for kun 722kr. pr. nat. Fold sammen
Læs mere
Foto: www.grangehotels.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis ikke London står øverst, så er den britiske hovedstad i hvert fald i toppen på danskernes liste over rejsemål for en storbyferie.

Læs også: 10 gratis fornøjelser i London

Sproget ligger ligefor. Det er let at komme dertil, og flybilletterne er ofte billige. Samtidig er byen spækket med kulturelle tilbud - udstillinger, museer og teater- og musicalforestillinger, for ikke at tale om shopping.

For tiden er kursen på det engelske pund ydermere lav, så man får ekstra meget for pengene - og samtidig er hotelpriserne det laveste, der er set i seks år.

Det viser bookingportalen Hotel.com's årlige prisindeks beregnet på en gennemsnitspris på en hotelovernatning i byen.
Hvor et værelse kostede 1.010 kr. i snit i 2008 faldt prisen med 16 pct. til 845 kr. i gennemsnit for en overnatning, viser det seneste Hotel Price Indeks.

Og med askeskyer og fortsatte dønninger i den økonomiske krise, er der intet der tyder på, at hotelpriserne vil stige igen lige med det samme.

Hoteltilbud med tre, fire og fem stjerner
Lige for tiden kan man bo billigt, både med mange og få stjerner. Hotel.com anbefaler f.eks.:

Det fem-stjernede Grange City Hotel i centrum  500 meter fra St. Kathrine Havn ved Themsen og i gåafstand fra både Tower of London og Tower Bridge. Hotellet har bl.a. 25 meter indendørs pool, sauna med damprum og jetted badekar, massage, yoga og pilates samt flere restauranter. Pris for et dobbeltværelse: 722 kr. pr. nat.

Det fire-stjernede Club Quarters St. Pauls, der ligger bag den historiske Stationers Hal i forretnings- og finansdistriktet i det vestlige London nær St. Pauls Katedral. Hotellet har flot udsigt over Themsen fra restauranten og baren på øverste etage.  Pris for et dobbeltværelse: 501 kr. pr. nat.

Det tre-stjernede George Hotel, der også ligger centralt i Lodon i gåafstand fra British Museum, Covent Garden og Soho. Hotellet har kun 40 værelser - men en tennisbane! Pris for et dobbeltværelse: 342 kr. pr. nat.