Billige fly-billetter til Phuket

Star Tour sælger kun-fly-billetter til Phuket fra 5.000 kr. t/r for dem der selv vil styre eventyret på to af Thailands store turistdestinationer.

Star Tour har 35 pct. af det danske marked for ferierejser til Thailand. Denne vinter vil omkring 160.000 danskere rejse på ferie i Thailand i løbet af sæsonen, hvilket svarer til sidste vinters niveau, der var rekordhøjt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bazuki Muhammad
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Star Tours luftbro med fem ugentlige direkte fly til Phuket og Krabi i Thailand den kommende vinter betyder mange fly og mange pladser, og det kan de hurtige nu nyde godt af. 1.500 kun-fly billetter tur retur med afgang i januar, februar og marts sælges til kampagnepriser resten af oktober og november, eller så længe lager haves. Priser fra 4.998 kr. t/r.

Læs også:
Vi drømmer om Thailand

"Vi kører en lavpriskampagne på kun-fly-billetter med vores direkte fly både ud og hjem til Phuket og Krabi, fordi vi ved, at mange gerne vil nøjes med flybilletten og selv tage på eventyr derude, når de ankommer. Det er først til mølle konceptet, og vi kan kun gøre det, fordi vi har valgt at have så mange ugentlige flyvninger til Thailand hele vinteren," fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour har 35 pct. af det danske marked for ferierejser til Thailand. Denne vinter vil omkring 160.000 danskere rejse på ferie i Thailand i løbet af sæsonen, hvilket svarer til sidste vinters niveau, der var rekordhøjt.