Besøg Pippi i efterårsferien

Teaterparken Astrid Lindgrens Verden i Sverige holder for tredje år i træk åbent i den danske efterårsferie.

Besøger man Astrid Lindgrens verden i efterårsferien, vil man blandt andre kunne møde Pippi Langstrømpe i egen høje person. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De svenske børn må pænt passe deres skole i uge 42, mens de danske har efterårsferie.

Læs også: 20 danske efterårsoplevelser

Og Pippi Langstrømpe må også pænt passe sit arbejde i Astrid Lindgrens Verden.

Den svenske teaterpark, som de selv kalder sig, i Vimmerbyer nemlig så populær blandt danske børn, at den nu for tredje år i træk holder åben i den danske skoleferie.

"Efter svenskerne er danskerne vores vigtigste målgruppe. Vi har over 50.000 danske gæster om året, og efterspørgslen er også stor i efterårsferien. Vi forventer 6.000 gæster i uge 42," fortæller markedschef Nils Magnus Angantyr.

Pippi går rundt lyslevende
Det er de herlige figurer fra den populære svenske forfatters mange bøger, som befolker Astrid Lindgrens Verden. I efterårsferien er de der ikke alle sammen, men man kan bl.a. møde  Pippi Langstrømpe lyslevende.

" Det er en stor oplevelse for et lille barn, når selveste Pippi Langstrømpe pludselig dukker op. Og har hun ikke Kling og Klang i hælene, stopper hun sikkert op og leger et øjeblik. For hun optræder ikke bare på en scene i Villa Villekulla. Hun går rundt blandt gæsterne, og ikke mindst i efterårsferien er der både tid og plads til at give børnene et knus," fortæller Nils Magnus Angantyr.

Pippi Langstrømpe er i parken i efterårsferien sammen med politibetjentene Kling og Klang, frøken Prysselius, Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, hans matros Fridolf og tyveknægtene Dunder-Karlsson og Blom.