Beckhams Milano

Totalguide til en forlænget weekend i Milano i tre forskellige prisniveauer

Foto: Scanpix Danmark.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Milano er indbegrebet af god stil, elegance og skønhed. Tre begreber, som også passer perfekt til det verdensberømte Beckham-par, der har indtaget byen. Og man forstår, hvorfor David og Victoria elsker den norditalienske by. Efter David Beckhams  klubskifte til AC Milan, er han og fru Victoria blevet Milanos hotteste jetset-par. Og Beckhams og Milano er som skabt for hinanden.

Se også:
Milano i Mellem-klassen

Milano i Økonomi-klassen

Den norditalienske by er et modemekka for stilbevidste Victoria og byder samtidig på et væld af kulinariske og kulturelle oplevelser, der emmer af elegance. Rejseliv.dk giver dig her en totalguide til en forlænget weekend i Milano i tre forskellige prisniveauer, så man kan få mest ud af byen, uanset om man har Beckhams millionbudget eller holder sig til økonomiklassen. Flypriserne er beregnet ud fra udrejse fredag den 22. maj og hjemrejse mandag den 25. maj

Beckham-klassen

Flyv med
SAS flyver direkte fra København til Milano. Bemærk, at SAS flyver til begge store Milano-lufthavne Malpensa og Linate. En business class-billet, som den Beckhams ville rejse på, koster 9.910 kr. til Linate.
www.sas.dk

Bo her
Det er The Chedi Hotel, stjernerne vælger, og det var her, David Beckham blev indlogeret, da han skiftede til AC Milan. Hotellet er et fantastisk designerhotel, og skal man gøre det med stil, skal man selvfølgelig booke sig ind i en penthouse-suite på 150 kvadratmeter til 6.500 kr. om dagen.
www.thechedimilan.com

Shop her

Selv for en Victoria Beckham er Milano et sandt paradis. Byen er berømt for sin »gyldne trekant«, som er et område med gader, der udelukkende byder på luksuriøse designer-butikker. Og der er blevet gjort lidt ud af de normalt ensformige luksus-butikker. Som den kæmpe Dolce & Gabbana-butik (Via della Spiga) med specielle rulletrapper ved et vandfald og Just Cavalli (Via della Spiga), der kun har to etager, men alligevel har en elevator formet som et ægte rumskib. Gaderne Via Montenapoleone, Via Sant Andrea og Via Della Spiga har flest designerbutikker.

Det skal du se
Leonardo da Vincis legendariske vægmaleri »Den sidste nadver« kan opleves i munkenes spisesal ved Santa Maria della Grazia-kirken. Hør samtidig historien om, hvordan et enkelt maleri kom til at præge 500 års kunsthistorie. Pris: 85 kr. for en guidet Tour. OBS! Reserver billetter forinden på nettet.
www.cenacolovinciano.org

Spis her
The Gold Restaurant er stjernernes nye kulinariske jagtmark. Det er designerparret Dolce & Gabbana, som har lanceret den eksklusive restaurant, der er beklædt i guldfarve fra gulv til væg (dog ikke af det pureste guld). Menuen er en klassisk middelhavsmenu og tilberedes af nogle af Italiens bedste kokke. Prisniveau; 2.000 kr. for en tre-retters-menu
www.dolcegabbanagold.com

Her skal du gå ud
Start aftenen med at gå på den hippe Corso Como-bar i orientalske og celebre omgivelser. Efter at have smagt på deres drinkspecialiteter, kan vejen gå videre til hotte Discoteca Hollywood, der er de kendtes vandhul i Milano. Her kommer alt fra musik-, film- og ikke mindst fodboldstjerner.
www.10corsocomo.com og www.discotecahollywood.it

Næste: Milano i Mellem-klassen