Bavian-bande ribber turist-biler

Aberne i engelsk dyrepark slår til, når de ser en bagageboks på taget af de besøgende gæsters biler.

Foto: www.youtube.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvordan de har fundet på det, kan ingen fortælle. Men de 140 bavianer i Knowsley Safari Park nær Liverpool i England har fundet en hel ny underholdningsmulighed, fortæller Take Off.

Se video fra: Verdens mest ulækre turistattraktioner

Når de besøgende gæster kører ind i abernes del af dyreparken, omringer bavianerne bilerne. Og er der en bagageboks på taget, slår de til.

Mens aberne i bogstaveligste forstand besætter bilen, hopper den største bavian op på boksen og hopper på den, til låsene går op.

Derefter kommer resten af flokken stormende, rager til sig og stikker af med tøj og de andre ting, der nu måtte være pakket ned, mens gæsterne i bilerne magtesløse må se til.

Video med bavianernes stormløb mod bil


Gæsterne trodser advarsler

Safari Park har sat skilte op for at advare mod at køre ind i bavianernes område, hvis man har bagageboks på bilens tag.

”Hidtil har bavianerne kun pillet vinduesviskere og sidespejle af bilerne. Dette er noget helt nyt. Men trods vores advarselsskilte er der stadig bilister med bagagebokse, som tager chancen og kører ind i bavian-området,” siger parkens direktør, David Ross, til tv-stationen Sky.

Næste: Se flere videoer af bavianerne fra Knowsley Safari Park