Barcelona kræver kvinder på flyet

Træt af autograf-syge mænd forlanger Messi og resten Barcelonas stjernespækkede hold et kvindeligt flypersonale om bord.

Lionel Messi og David Villa fejrer sidstnævntes anden scoring i kampen mod Champions League-modstanderen Spartak Moskva. Fold sammen
Læs mere
Foto: Gustav Nacarino
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skulle man være så heldig at støde ind i bare én af fodboldmagikerne fra det spanske tophold Barcelona, ville de fleste med stor sandsynlighed ikke kunne modstå fristelsen at forsøge at få en autograf til opsalgstavlen.

Se også: Sådan oplever du sport i L.A.

Er man ansat i Turkish Airlines, som er Barcelonas officielle flyselskab, og samtidig så heldig at være på arbejde den dag hele Barcelona-holdet skal flyve, er der en vis risiko for et galopperende udbrud af autograf-hysteri. 

Det er tilsyneladende sket for det mandlige flypersonale i Turkish Airlins, hvorfor fodboldstjernerne angiveligt har bedt om udelukkende stewardesser på flyet. Det skriver britiske telegraph.co.uk.

De fodboldkulrede mænd nøjes ikke kun med at jage autografer. Nogle fra det mandlige personale har spurgt efter spillertrøjer, mens andre har forsøgt at gennemgå kampens højdepunkter med spillerne.

Ifølge tyrkiske Hurrilet Daily News har Turkish Airlines indvilget i at håndplukke et kvindeligt personale bestående af 20 stewardesser til holdets ture i fremtiden.

Et personale bestående udelukkende af kvinder skulle angiveligt være mindre i farezonen for at blive helt kulrede i nærværet af Messi og co.

Turkish Airlines, som også flyver for Manchester United, har været Barcelonas officielle flyselskab siden 2010.

Se også: Helena Christensen har den bedste strandkrop