Autobahn tjek året rundt

FDM udvider sin trafikservice for Tyskland, så den nu opdateres året rundt.

FDM har udvidet sin aktuelle køprognose, så den opdateres året rundt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Marcus Brandt

Hvor er der vejarbejder? Hvor er der udsigt til kø på turen gennem Tyskland?

Læs også: 10 tips til at spare penge på bilferien

Et tjek på FDMs køprognose for trafikken på den tyske Autobahn har for mange tusinde danskere været et fast punkt på tjeklisten op til ferien.   

Men hidtil har denne service kun været opdateret i og omkring feriesæsonerne. Imidlertid er vores feriemønster blevet meget mere fleksibelt, og vi tager på miniferier og forlængede weekends i Tyskland året rundt.

Det har FDM noteret sig og udvider sin aktuelle køprognose, så den opdateres året rundt på fdm.dk/koer-selv-ferie, der også har samlet information om benzinpriser, så man kan se, hvor det bedst kan betale sig at tanke op.

På siden er der også links til hjemmesider, der informerer om andre europæiske landes trafiksituation, ligsom man kan læse om trafik- og færdselsregler i Europas lande.

”Vi får hvert år mange henvendelser om trafikken på især de tyske veje op til de forskellige ferier. For eksempel op til efterårsferien, hvor mange børnefamilier kører til Tyskland for at besøge forlystelsesparker eller badelande. Hidtil har vi kunnet henvise til den seneste køprognose, som mange har været glade for, man nu kan folk altså få en helt frisk udgave hver uge året rundt,” siger feriekonsulent hos FDM, Frederik Valmin.

Læs også: 5 for børn i Berlin