Apollo klar med konkurrent til Club La Santa

Atlantens største legeplads for folk med hang til aktiv ferie eller behård træning åbner denne sommer på kanarieøen Fuerteventura.

Foto: Apollo Rejser
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et nyt stort sports- og familieresort på Den Kanariske Ø, Fuerteventura, slår nu dørene op. Playitas, hedder det, og det henvender sig til både familier og elitesportsfolk.

Se også: SP-pengene går til rejser

Playitas ligger på den solbeskinnede ø, Fuerteventura, og indeholder alt det, en moderne familie har brug for i sin aktive ferie. Playitas dækker et geografisk område på én million kvadratmeter og repræsenterer alle tænkelige sportsfaciliteter som 18-hullers golfbane, olympisk swimmingpool og baner til basketball, beachvolley, tennis og minigolf. Herudover er der gode fitness-faciliteter.

Det nye sports- og familieresort ligger i et naturskønt område med masser af solskinstimer årligt - og direkte på stranden. Der tilbydes tre forskellige firestjernede hoteller, gode restauranter, sportsakademi for børn med navnet "Kids Sports Academy" og en smuk strandpromenade. Rejseselskabet Apollo har sammen med moderselskabet Kuoni investeret et anseligt tocifret millionbeløb for at skabe et state-of-the-art sports- og familieresort, og ambitionen er, at mindst 30.000 gæster vil holde ferie her i 2009.

Atlanterhavets største legeplads
"Playitas er ved at tage endelig form og bliver et helt unikt ferieresort. Der bliver med andre ord tale om Atlanterhavets største legeplads, oven i købet til konkurrencedygtige priser. Stedet bliver med sit enorme geografiske område, det fuldbyrdede sports- og familieunivers og de konkurrencedygtige priser en seriøs konkurrent til Club La Santa, og vi forventer, at cirka 30.000 gæster vil benytte resortet allerede i 2009. Der er tale om en betydelig satsning med en investering på et anseligt tocifret millionbeløb, og jeg er personligt meget stolt over, at vi nu kan byde velkommen," siger Jan Lockhart, administrerende direktør i Apollo, som er initiativtager til Playitas.

Playitas omfatter en 18-huls golfbane, olympisk swimmingpool, tennisbane, udendørs håndboldbane samt faciliteter til basketball, beachvolley og minigolf. Ligeledes er der et dykkerselskab tilknyttet og havudstyr til windsurfing, kajak- og katamaransejlads. I disse måneder etableres en Five a Side fodboldbane, flere tennisbaner, en ekstra beachvolley bane, og sidst, men ikke mindst, et wellness center. Og så ligger resortet på stranden.

"Vi er mere end nogensinde optaget af en sund sjæl i et sundt legeme, og dette kan hermed kombineres med en hyggelig familieferie. Med sportsakademiet for børn "Kids Sports Academy" og uddannede instruktører i alle sportsgrene vil hele familien få en fantastisk ferie sammen og dyrket en sund livsstil, som kan videreføres hjemme. Playitas vil også blive et yndet rejsemål for elitesportsfolk, som enten tager af sted for at træne eller tager familien med på aktiv ferie," siger Jan Lockhart. 

Investeret et tocifret millionbeløb
Han påpeger, at allerede nu har en lang række trænere og elitesportsfolk lagt deres vej forbi Playitas, og begejstringen er stor.

Apollo har sammen med moderselskabet Kuoni investeret et anseligt tocifret millionbeløb for at skabe resortet for familier, par, vennegrupper og elitesportsfolk. Resortet har plads til 1.300 gæster og cirka 30.000 mennesker forventes at ville benytte resortet i 2009.