Anderledes storbyer

Storbyferie behøver ikke altid være lig med de gamle kendinge. Se hvad du kan opleve i Krakow, Casablanca, Vancouver eller Sevilla i Rejseliv.dk's interaktive online rejsemagasin.

Vancouver og omegn skal i vinteren 2010 være vært for Vinter OL, og rejser man hertil om vinteren er det netop de uanede skimuligheder, der er i højsædet. Men byen er bestemt også oplagt til et besøg resten af året. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Vancouver på Canadas vestkyst er med sine smukke bjerge og frigjorte vibe flere gange blevet kåret som en af de ti bedste byer i verden at være turist.

Læs om Vancouver i Rejseliv.dk's interaktive e-magasin

Vancouver er fyldt med oaser af både historiske bygninger og lækre restauranter og af natur og rekreative områder. Stanley Park er en af sidstnævnte og et must-do, hvis man er i Vancouver.

Parken ligger midt i byen og er fyldt med særlige træer og smukke haver, som ikke er anlagt af en arkitekt, men har udviklet sig naturligt. Masser af græsplæner gør parken ideel til picnic og afslapning, ligesom den 9 kilometer lange sti rundt om hele parken er oplagt til en tur på mountainbike eller rulleskøjter. 

Læs mere om Vancouver og om Krakow, Casablanca og Sevilla i e-magasinet

Det kan du også finde i E-magasinet:
Idéer til rejser i efterårsferien, til skiferier, og til Jørgen Leths New York. Til en tur ud i Australiens outback eller Siciliens historie. Og så kan du finde en komplet guide til Mallorcas golfbaner - Rejseliv.dk's Leif Poulsen har testet dem alle.