Amerikanske fans vil til fodbold i Sydafrika

Mens amerikanerne tjekker billige flybilletter som gale, er de italienske verdensmestres fans nærmest ligeglade.

Amerikanske fans har tjekket flybilletter til Sydafrika ud 440 procent flere gange end samme periode sidste år. Fold sammen
Læs mere
Foto: East Hartford
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis man skal dømme ud fra interessen for at undersøge hvad billige flybilletter til Sydafrika koster under VM-turneringen i fodbold, så er de amerikanske fans de allermest interessede i at følge deres hold.

Læs også: Guide til Johannesburg

Søgemaskinen Skyscanner, der bruges til at lede efter billige flybilletter, har sammenlignet søgningerne i samme periode sidste år som under fodbold-VM i år. Og her har de amerikanske fans altså tjekket flybilletter til Sydafrika ud 440 procent flere gange end samme periode sidste år. Og er altså verdens mest støttende fans, hvis ellers tjekket munder ud i faktiske køb af flybilletter.

Spanske fodboldtilhængere følger i hælene på amerikanerne med 409 procent flere fly-klik, fulgt af Brasilien, hvor 399 procent flere er interesserede i at flyve til Sydafrika.

Omvendt kommer de italienske verdensmestres fans helt nede på en 8. plads, når det gælder interesse for flybilleter til Sydafrika. Her har kun 134 procent flere tjekket flypriser ud.

Her er listen med de top-8 klik på flypriser:

USA 440 procent
Spanien 409 procent
Brasilien 399 procent
Frankrig 331 procent
Australien 308 procent
Portugal 272 procent
Tyskland 250 procent
Holland 226 procent
England 206 procent
Italien 134 procent

Tallene er baseret på stigningen i antallet af klik på flybilletter til Sydafrika under VM i fodbold i år sammenlignet med samme periode sidste år.