All-inclusive du ikke har råd til

Tænker du dårlig buffet og vin på hane, når nogen siger all-inclusive? Tro om igen. Her er fem af verdens mest luksuriøse all-inclusive-hoteller.

Privat luksus hos Cayo Espanto koster intet mindre end fra 80.000 kr. Fold sammen
Læs mere
Foto: www.aprivateisland.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er nogen, der får en grim smag i munden, når de tænker tilbage på Tyrkiets all-inclusive med dårlig mad og alt for mange mennesker. Men sådan behøver det ikke være. Rejseliv har samlet nogle af verdens mest luksuriøse all-inclusive-hoteller. Her er ikke sparet på noget.

Cayo Espanto - Belize

Hvis man virkelig vil væk fra menneskemængderne, hvorfor så ikke bare leje sin egen ø? Det er konceptet på Cayo Espanto, hvor du - nærmest - bor helt alene. Cayo Espanto ligger uden for Belizes kyst, og der er i alt syv villaer på den lille ø. Men vil du helt undgå andre mennesker, kan du leje øen for intet mindre end ca. 400.000 kr. Dog er det ikke meget, man ser til andre gæster, da hver villa er gemt væk og har sin egen pool, egen kaj til de både, der sejler din mad ind til dig.

Når man sejler ind mod Cayo Espanto, står personalet klar på kajen til at tage imod en med øens signaturdrink - The Wave. Det er også her man får af vide, at personalet står til rådighed døgnet rundt. Udover en til at rive sandet i smukke mønstre som pryder dit øje, er der ligeledes en privat butler, der blandt andet skal sørge for, at fortælle kokken hvilket humør du er i lige netop den dag, så han kan skræddersy dit måltid efter humør. Om du vil spise på kajen med bølgeskvulp omkring dig eller i din villa er selvfølgelig op til dig.

Når man vil tage en pause fra udsigten er det muligt at slappe af med spabehandling, efterfulgt af snorkeltimer og afslutte med et glas koldt champagne. Desuden bliver der også arrangeret en dag kun med luksus. Det kunne fx være en sejltur, hvor man ser sin mad blive fanget i havet, hvorefter en kok tilbereder det på stranden og lader en nyde måltidet med udsigt over havet og bølgerne ved fødderne.

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig inkluderet en helikopter-tur, hvor du ser det utrolige rev fra oven efter du har snorklet og set det fra vandet.

Et sådan ophold i det rene luksus starter på ca. 80.000 kr.