7 ting til kvinder på storbyferie

Er din kuffert opdateret til en tur til New York eller Rom? Rejseliv.dk giver her 7 bud på must haves i enhver kvindes bagage.

1: Pas på papirerne

Måske overflødigt, men alligevel lidt lækkert. Pasholderne fra Ordning og Reda kan dette forår fås i bla. lyserød og lilla læder.

Minimalistisk og funktionelt med plads til kreditkort. 139 kr.

 

2: Super size

Hvis du er udstyret med den overdådige Lola ring fra Marc Jacobs med indbygget parfume, behøver du hverken andre smykker eller dufte på rejsen.

Alternativt kan 30 ml flakonen også spare plads i kufferten og sprede lidt haute couture stemning på hotelværelset. Ringen, 345 kr. 30 ml flakon, 395 kr.

 


3: Ballerina babe

Sofie Schnoors fine sølvballerinaer er til det hele. De lange gåture i storbyen, middag på den trendy restaurant om aftenen eller cocktails på havnepromenaden i badebyen. Sølvfarvet læder med ruskind, 899 kr.

 

4: Taske til tøserne

Nogle gange er det lige i overkanten med en kuffert, hvis det er en forlænget weekend, det handler om.

Oilily er med farvestrålende print, blomster og iøjenfaldende mønstre lig med glad easy living. 1.049 kr.

 

5: Klassikeren

Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden blev lanceret i 1934 og er fortsat fast inventar i mange håndtasker. Vaselinen har sidenhen transformeret sig til bla. en læbepomade med faktor 15, og dette forårs retrotema er en slags
80er pink punk. Cremen koster 180 kr. Læbepomaden 185 kr.

 

6: Sov sødt

Flyveturene i Europa vender ikke op og ned på nat og dag. Til gengæld foregår de nogle gange så tidligt om morgenen, at en formiddagslur er tiltrængt. Skab lidt boudoir-stemning ombord med en lyserød, flæset sovemaske. Fra Afterwear, 475 kr.

 

 7: Lun og lækker

Et tørklæde til at tage om skuldrene i flyet eller en kølig aften på Campo di Fiori i Rom er rigtig godt at have ved hånden.

Lottie er lavet af silke, der køler, når det er varmt og luner, når det er koldt. Lottie fra Kudibal, 699 kr.