7 gaver til kræsne rejsende

At rejse med ro og nydelse er den nye rejsetrend. Her er julegave-idéer til den rejsende, der vil have sjælen med.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. Til hængekøjen
Lune grin og spidende sandheder i Barbara og Allan Peases nye »Hvorfor mænd altid er i sidste øjeblik og kvinder har styr på det hele«, der blandt andet afslører, hvorfor mænd nægter at spørge om vej, når I er på rejse. Udkommet på Lindhardt & Ringhof. Pris: 250 kr.

Se billeder af de nævnte gaveforslag i galleriet ovenfor

En helt anden type drama er science thrilleren »Troldmanden fra Waterloo« af Ole Clifford, der har genteknologiens indbyggede konflikt som afsæt for en forrygende krimi. Ny fra forlaget Mrs. Robinson. Pris:  299 kr.

2. En rejse gennem Europa
I Per Nyholms bog »Europæerne« kommer man under overfladen på den verden, der skal opleves. En gave af viden, præsenteret i en historisk veldokumenteret og personlig rejsebeskrivelse gennem et stemningsmættet Europa.  En bog, hvor man blot vil bladre lidt, men ender med at læse fascineret videre. Udkommet på Lindhardt & Ringhof. Pris: 499,50 kr.

3. Eksklusiv nydelse i kufferten
Pak med ren silke, der luner og pynter: Tørklædet dækker de bare skuldre eller forvandler jeans og top til aftendress: Silketørklædet fra Munthe+Simonsen i fnuglet eksklusiv silke med fine pomponer fås i flere smukke farver. Pris: 999 kr.

4. The Full Monty til den bærbare
Det Kongelige Teaters udgivelse af hele Wagners »Nibelungens Ring« har vundet den klassiske musiks Oscar, The Gramophone Award, som »DVD of the Year 2009«. Der er 15 flotte dramatiske Wagner-timer i sættet. Bestilles på teaterets netbutik.  Pris: 649 kr.

Næste: Tre gaveidéer mere og forhandlere