6 gadgets til ferien

Rejsen kan blive en del nemmere og sjovere med den helt rigtige gadget ved hånden. Her er seks af slagsen.

Med et transportabelt mini-elværk kan man oplade batteriet og derfra få strøm på telefonen. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1: Drej rundt og lad op
Hvor du end er – på aktiv ferie ude i ødemarken eller på hotel, hvor el-stikket ikke passer til din opladers stik – kan du med et transportabelt mini-elværk oplade batteriet og derfra få strøm på telefonen. Eton BoostTurbine er forsynet med et drejehåndtag, og med lidt muskelkraft kan skabes elkraft. Er i letvægtsaluminum med USB-kabel, der passer til de fleste smartphones. 
Pris: Ca. 310 kr.
amazon.com

2: Storbyferie og shabby chic kuffert
Hvis man kan købe jeans med huller, kan man vel også købe en kuffert, der allerede er skrammet – og dermed undgå ærgrelser, når den alligevel bliver det. Og frem for alt, en Crash Bagage kuffert genkender man straks på bagagebåndet, lover det italienske firma, der står bag. De bulede kufferter fås i seks forskellige farver og fire forskellige størrelser. 
Pris: Fra ca. 1.185 til 1.700 kr. 
crashbaggage.com

3: Klarer vand-, støv- og stød
En sart telefon er ekstra udsat på cykelferier og andre aktive ferier. Men »Rhino Mini«, som er kælenavnet for android-telefonen Military Standard MIL-STD-810G, er bygget, så den kan klare en krig. Den er både vand- og støvtæt og stødsikker, og kan klare op til 50 graders varme. Med 5 megapixel kamera. 
Pris: Ca. 2.200 kr.
chinavasion.com

4: Sikker på cykelferien
Rygsæk med røde baglys gør dig mere sikker på vandre- og cykelture, når mørket er faldet på. Der er to knapcelle-batterier i hver side af rygsækken til de to LED-striber, som har tre forskellige lys-indstillinger. Rygsækken er i vandafvisende materiale, har airflow rygpolstring og rum til MP3-spiller eller telefon med ledning til øretelefonerne og lomme til vanddunken. 
Pris: 499 kr.
gadgets.dk

5: Hold maden kold
Tag på udflugt uden bekymringer om, hvorvidt der nu lige er en restaurant eller café på ruten. Madkassen har køleelement i låget. Efter ti timer i en fryser kan låget holde kassens indhold koldt i syv timer. Frozzypack madkassen rummer 1,2 liter. 
Pris: 139 kr, ekstra låg 39 kr.
coolstuff.dk

6: En vandtæt lomme
Varmt vejr og så pludselig en regnbyge af tropiske dimensioner. Så er det rart, at pas, pengesedler og telefon ligger sikkert og tørt i en vandtæt lomme. En sådan er Stash shorts forsynet med. Det er mandeshorts, men kan også bruges af kvinder. Størrelse small er 28-30 tommer. Fås i forskellige farver, men foreløbig kun i prototyper. Bestilles nu forventes levering i december 2013, og der kræves et tillæg på 280 kr. for levering uden for USA.
Pris: 430 kr.
kickstarter.com

Se også: 6 gadgets til den lange flyrejse