5 steder med ro

Ferier med fokus på sind og sjæl er en populær modpol til vores travle informations-samfund. Rejseliv guider til fem rejseformer, hvor kodeordene er ro og fordybelse.

Ferie kan være andet end sightseeing og storby-shopping. Hvorfor ikke hive et par dage ud af kalenderen til at finde total ro i kroppen? Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. Kinesisk kampkunst
Hvad: Tai Chi
Hvor: Thailand

Tai Chi er en kinesisk kampkunst, som kineserne har udøvet i tusinder af år for at skabe indre ro og balance. Hovedparten af træningen består af bløde, langsomme bevægelser, en kontrolleret vejrtrækning og mental forståelse af, hvordan det bløde kan overvinde det hårde med harmoni mellem yin og yang.

Denne træning af krop og sind kan udføres hjemme i haven eller på alskens hold rundt om i Danmark, hvor man bl.a. træner i parker i byerne. Men man kan også rejse helt væk fra de hjemlige omgivelser og lære – hvis man ikke har prøvet Tai Chi før – kampkunsten på smukke steder rundt om i verden.

F.eks. på Kamalaya, det holistiske spa resort på den thailandske ø, Koh Samui. Resortet har modtaget priser for sit wellness program, og her kan man hver dag deltage i Tai Chi sessioner med erfarne trænere eller man kan booke et ophold, hvor man sammen med en gruppe andre gæster deltager i et fast tilrettelagt program med fokus på Tai Chi.

Træningen foregår dels indendøre, dels – og især – på stranden og andre udendørs steder, hvor man får den livgivende thailandske sol og stemning med i købet.

NæstePilgrimsvandring, El Camino