5 sportsrejser i efteråret

Fodbold- og håndboldsæsonen er i gang, Formel 1 kører stadig, og der er både golf og boksning i verdensklasse på efterårsprogrammet. Se her, hvordan du kommer med.

Mikkel Kessler knockoutede venezuelanske Gusmyr Perdomo i Herning 12. september og kvalificerede sig dermed til Super Six turneringen. Der er stadig billetter til hans første kamp i november i Californien. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Super Six
21. november lægger den californiske solskinsby Oakland nær San Francisco boksering til Mikkel Kesslers første kamp i boksenyskabelsen, Super Six World Boxing Class.

Læs også: Derfor skal vi med til VM i Sydafrika

Super Six består kort fortalt af seks boksere, heriblandt Kessler, der møder hinanden på kryds og tværs de næste fire år og i både amerikanske og europæiske bokseringe.

Pris: Kesslers første kamp er mod Andre Ward, og billetter til denne begivenhed kan man få via Travel Sense til priser fra 14.700 kr. Denne pris inkluderer bl.a. fly tur-retur, 4 overnatninger på 4-stjernet hotel, sightseeing tour i San Francisco, velkomstmiddag og morgenmad, samt diverse merchandise i forbindelse med kampen. Billetterne til kampen er i såkaldt kategori 3, men mod en merbetaling kan man købe sig frem til ringside.

Næste: Formel 1 rejse