5 sportsrejser i efteråret

Fodbold- og håndboldsæsonen er i gang, Formel 1 kører stadig, og der er både golf og boksning i verdensklasse på efterårsprogrammet. Se her, hvordan du kommer med.

Mikkel Kessler knockoutede venezuelanske Gusmyr Perdomo i Herning 12. september og kvalificerede sig dermed til Super Six turneringen. Der er stadig billetter til hans første kamp i november i Californien. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Super Six
21. november lægger den californiske solskinsby Oakland nær San Francisco boksering til Mikkel Kesslers første kamp i boksenyskabelsen, Super Six World Boxing Class.

Læs også: Derfor skal vi med til VM i Sydafrika

Super Six består kort fortalt af seks boksere, heriblandt Kessler, der møder hinanden på kryds og tværs de næste fire år og i både amerikanske og europæiske bokseringe.

Pris: Kesslers første kamp er mod Andre Ward, og billetter til denne begivenhed kan man få via Travel Sense til priser fra 14.700 kr. Denne pris inkluderer bl.a. fly tur-retur, 4 overnatninger på 4-stjernet hotel, sightseeing tour i San Francisco, velkomstmiddag og morgenmad, samt diverse merchandise i forbindelse med kampen. Billetterne til kampen er i såkaldt kategori 3, men mod en merbetaling kan man købe sig frem til ringside.

Næste: Formel 1 rejse