5 rejser til sport

Efteråret byder på en perlerække af spændende sportsoplevelser, hvor flere af de allerbedste danske sportsfolk kommer i ilden.

Caroline Wozniacki i kamp mod russiske Svetlana Kuznetsova under US Open 2009 i New York. Fold sammen
Læs mere
Foto: Manuel Dunand
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. US Open
Hvad: Tennis
Hvor: New York, USA, 30/8 til 12/9 2010

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er lige nu på toppen af sin karriere. Mandag i denne uge vandt hun den prestigefyldte WTA-turnering i Montreal i Canada, og dagen efter blev det offentliggjort, at hun er seedet nr. 1 i US Open – »Grand Slam«-turneringen, hvor hun sidste år nåede finalen, og med sin unikke kombination af sødme og en fantastisk viljestyrke vandt tilskuernes hjerter i en grad, så hun fik kælenavnet Miss Sunshine.

I år står der oven i købet mere på spil for Wozniacki end blot US-Open-titlen, som i sig selv vil være en fantastisk præstation. Efter hun vandt optakts-turneringen i New Haven i Connecticut, vil hun, hvis hun vinder US Open, indtage førstepladsen på kvindernes verdensrangliste i tennis. Hvilket vil være en af alle tiders største danske sportspræstationer.

Men udover muligheden for at støtte vor unge landsmandinde og opleve en sportshistorisk begivenhed, så er der masser af muligheder for spændende storbyoplevelser, idet US Open spilles i Flushing Meadows Park i Queens i New York. I skrivende stund (26. august) var der stadig ledige billetter til en række kampe.
Info: usopen.org

Næste: Champions League