5 huse i St. Anton

Den østrigske skisportsby inviterer indenfor i fem hyggelige huse - alle med danskere ejer.

Foto: Annegrete Warrer
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Piltriquitron Skiers Lodge

Dette hus’ navn fortæller en historie i sig selv. Piltriquitron er navnet på et 2260 m højt bjerg i Patagonien, og ejerparret, Jakob Slot fra Danmark og hans lokale kæreste, Connie Zamernick, har ladet sig inspirere af deres mange oplevelser overalt i verden med Argentina som centrum.

Der findes ikke andre »skiers lodges« i St. Anton, for der er ingen andre, der har samme indstilling og profil som de to. De er begge hardcore »mountainister« med hele verden som deres legeplads, men kun med ét hjem – nemlig huset i St. Anton.

Her har de skabt et sted for ligesindede og andre, der søger »a home away from home« i kammeratlig og varm atmosfære. Huset åbnede for gæster sidste vinter efter en renovering, og er nu indrettet i moderne stil med charme – blandt andet med pejs, kulørte gulvtæpper og fantastiske ski-fotos på væggene.

Der er otte senge og en fælles lounge i forbindelse med et åbent morgenmadskøkken. Gårdhave er udstyret med japansk-inspireret udendørs træ-jacuzzi, hvor man kan nyde mate (the) eller en øl, mens Jacob optræder som »gaucho grill-mester« med argentinsk oksekød.

Hvor: Kirchgasse 10
Tip: I januar er der en svensk bjergguide, der normalt opholder sig i Chamonix, som husets gæster kan hyre.
Info: www.piltriquitron.com