5 følgesvende til sommerens festivaler

Festivalsæsonen er skudt i gang, og skal du ud at høre musik i det fri, klæder Rejseliv dig godt på her:

12REJFOTO-120208.jpg
Læs mere
Fold sammen

To i én med strøm og lys

Vil du være sikker på, at din mobil kan holde strøm, når du er af sted på festival, kan det være en god idé at investere i Power Banken TP-Link 10400. Det lille og kompakte batteri på 241 gram har strøm nok til at oplade din mobil flere gange, og så fungerer det tilmed som lommelygte, til når du skal finde hjem i teltjunglen.

Pris: 198 kr.

Forhandler: edbpriser.dk

Tæppe i lommestørrelse

Vil du gerne kunne sidde ned og hvile de ømme ben om aftenen, efter en lang dag med koncerter, uden du bliver fugtig bagi af det dugvåde græs? Så bør du kaste et blik på Matadors Pocket Blanket, der, som navnet antyder, er et tæppe, du kan have i lommen – og så er det tilmed vand- og punktertæt.

Pris: 199,70 kr.

Forhandler: matadorup.com

Klædt på til den danske som­mer

Man kan ikke altid regne med det danske sommervejr. Derfor kan der være noget fornuft i at medbringe en regn-poncho på festival. En sådan har de hos spejdersport – den er lavet i et let materiale, som sørger for god ventilation, og så er den tilmed forsynet med ringe til pløkke, så den kan anvendes som tarp.

Pris: 349 kr.

Forhandler: spejdersport.dk

En taske med kold rosé

Vil du gerne nyde et glas kold rosé, mens du er til koncert, og vil du gerne have, at der er rigeligt af den? Så er der godt nyt! Hjemmesiden Coolstuff sælger nemlig en BoxInBag køletaske, hvor der er plads til en hel bag-in-box vin. Så slipper du også for de lange køer i festival-barerne.

Pris: 129 kr.

Forhandler: coolstuff.dk

Pas på ørerne

Der er flere muligheder for at høre god musik og samtidig beskytte dine ører. Prøv f.eks. et par EarPeace HD ørepropper med dæmpeanordninger, der sørger for, at du kan lytte til alle musikkens nuancer, samtidig med at du ikke overbelaster ørerne.

Pris: 165 kr.

Forhandler: 4sound.dk