4 varme rejsetips fra brugerne

Mørkere, koldere og mere blæsende - sådan bliver vejret den næste tid. Derfor zoomer denne uges fire brugertips ind på endnu en efterårsklassiker: De Kanariske Øer.

Gran Canaria Fold sammen
Læs mere
Foto: Judith Betak

De største af kanarieøerne, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote og Tenerife, har været blandt danskernes fortrukne charterrejsemål i mange årtier. Og det er med god grund.

Se også: Brugernes 245 tips til Berlin

Her er fantastiske strande og et klima, der gør, at chancen for en solrig badeferie bestemt er til stede.

De fire tips af Rejseliv.dks brugere handler derfor naturligvis også om, hvor man finder de gode strande på øerne, men det er ikke hele - der tippes også til vulkaner, ørneparker og at huske kondisko, hvis man vil vandre.

Her er fire gode tips - et til hver ø: 

Fuerteventura: Fantastiske strande
Af HanneAndersen

Furteventura har de mest fantastiske strande, som du kan få helt for dig selv. Vandet er krystal klart og dejligt at bade i. Lad ikke vinden tag glæden fra dig, men vælg den side af ø'en hvor der er læ og nyd livet. Fuerteventura er en undervurderet kanarisk Ø, som tilbyder mange oplevelser.

Læs flere tips her: rejseliv.dk/spanien/fuerteventura

Tenerife: Sol, sommer året rundt og spændende oplevelser
Af Gert Hebeltoft

Her er sol, her er varmt, her der mange oplevelser. Det er ikke vanskeligt at arrangere en uges ferie med fly og lejlighed for 5000 kr. i alt for to personer. Er du ikke til strande er der Loro Park med de mest fantastiske shows med delfiner, søløver og meget mere. Se Ørneparken med de fantastiske ørne i fri dressur. Oplev Teide den høje vulkan og husk kondiskoene til løbe- og vandreture.

Læs flere tips her: rejseliv.dk/spanien/tenerife

Gran Canaria: Costa Meloneras
Af Helle Teper

Et kanon område med en lille sandstrand, golfbane og meget lang strandpromenade. Overnatning er i den lidt dyrere ende, men både spise- og shoppemuligheder findes for en hver pengepung. Det er et turistområde, men meget nyt og uspolereret. Der er masser af plads, ingen stress og jag, og ikke overrendt som andre steder på Gran Canaria. Og jo, vi skal hel bestemt der hen igen.

Læs flere tips her: rejseliv.dk/spanien/gran-canaria

Lanzarote: Hvor er den gode strand?
Af trjo

Hvis man skal tro de danske charterkataloger, så er det Playa Blanca i syd og Puerto del Carmen, som er de største destinationer på Lanzarote. Jeg har været to gange i Playa Blanca, som er noget hyggeligere end Puerto del Carmen, men strandene nede sydpå er ikke så attraktive. Der ligger tre-fire strande langs sydkysten af Lanzarote, men ingen af dem er rigtig super-gode. Man nok op til Puerto del Carmen for at finde de gode, naturlige strande. Det er absolut et must at leje en bil: Det er let at komme rundt på øen, og det er let at finde perfekte udflugter for familien.

Læs flere tips her: rejseliv.dk/spanien/lanzarote

Se også: 4 rejsetips til Barcelona