4 thailandske brugertips

Hvert år i december sætter tusindvis af danskere sig i fly til Thailand for at fejre jul og nytår eller bare for at komme væk fra Danmarks kulde og sne. Se fire gode tips til Thailand fra Rejseliv.dk’s brugere.

Der er udsigt til hele Bangkoks skyline fra toppen af Sirocco restaurant og The Dome bar øverst på Statetower. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Bangkok: Shopping
Af Erikh

Hvis man er i Bangkok et par dage, må man ikke snyde sig selv for shopping-oplevelser. Hvis man tager lidt væk fra de mest kendte turistområder får man meget mere for pengene på de lokale markeder og shopping centre. Jeg anbefaler Pantip Plaza, som er en kæmpe elektronik shopping mall i fire etager med alt fra computere til brændte dvd’er til en 10’er. (Tag Skytrain til Chit Lom og så en taxi derfra), og Chatuchak Marked, som er verdens største marked (der kommer <aic:ctrack val="-2.50000e-002"/>mere end 500.000 besøgende hver weekend). Markedet er kun åbent i weekenden. (Tag dertil med Skytrain til Mo Chit eller med metro til Chatuchak.)


Se også: 4 varme tips til de kanariske øer


Koh Chang: Spis ved vandet

Af Mette Berg

Porn Bungalow restaurant er helt speciel med en fantastisk atmosfære. Du kan vælge at sidde i vandkanten og spise eller ligge ved de specielle borde. Maden er helt ok.
 

Se også: Redaktionens 82 artikler om Thailand


Sydthailand: Lej en speedbåd

Af Karen

Da jeg blev 60 år, var vi et selskab på 15 personer. Vi lejede en speedbåd en hel dag og sejlede til Hong Island, Chiken Island, Poda Island, PhiPhi Island, Maya Beach og Monkey Bea. Vi havde frokost, frugt, øl, vand og sodavand med til hele dagen, men hvis ikke man vil det, kan man aftale med bådføreren, at man vil spise frokost på f.eks. Phi Phi Island. Det var ikke så dyrt at leje sin egen speedbåd og det er hyggeligere, når man er mange og ikke vil være sammen med fremmede personer.


Læs mange flere tips fra vores berejste brugere til Thailand her


Bangkok
: Restaurant og bar med udsigt
Af Thomas Wittmann

Hvis man vil opleve en af Bangkoks alsidigheder, er det bestemt et must at forkæle sig selv og sin partner eller rejseven ved at besøge Sirocco restaurant og The Dome bar på toppen af Statetower med udsigt over hele Bangkoks skyline og floden nedenfor. Det er ubeskriveligt at stå med en cocktail, kigge ned over byen imens et jazz band spiller i baggrunden på denne open-air restaurant på 64 etage. 

 

Vil du også til Thailand? Find billetter her.