4 rejsetips til London

Rejseliv.dk's brugere er berejste og fylder sitet med gode tips til hele verden. Denne uges fire brugertips er fra vores og vinterferiens foretrukne storby: London.

Londons skyline set fra Themsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: JW
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvor tager flest danskere på storby-ferie?

Læs også: Mirakel-fly ender på museum

Svaret er - igen og igen - år efter år - London.

Vi kan tilsyneladende aldrig få nok af den britiske hovedstad, og det året rundt. Selv om kulden kan bide i næsen - som f.eks. i skolernes vinterferie - så tales der dansk i Londons gader.

Det myldrer da også med aktiviteter, kultur og historie, med seværdigheder og shopping.

Rejseliv.dks brugere kender også London og deler gerne deres erfaringer og gode idéer med andre. 177 rejsetips til London er der.
Vi har plukket fire af dem her:

Teater og musicals
"Groschen" tipper:
Køb ikke billetter ved Picadelly Circus, de tager omkring fem pund i administrationsgebyr. Bedste måde er at gå til teatrenes egne billetkontorer, som ligger i teatret. Eneste måde, man evt. kan få billigere billetter er at tage til Leicester Square omkring ved 6-tiden eller senere, hvor billethajerne begynder at sænke priserne helt abnormt på de stykker der ikke har solgt vanvittigt godt den dag. Man må være ukritisk over for, hvad man kan få, og det er aldrig f.eks. Phantom, Les Miserable eller Lion King, der er billetter til, men de mere ukendte musicals og teaterstykker, og det skal være på hverdage, da weekenderne som regel er ret godt booked.

London og krigen
"thorfinn" tipper:
Churchhills fører-bunker tæt ved Downing Street - som nu er blevet afspærret - og Imperial Warmuseum, med fly og kampvogne, er bestemt et besøg værd, for historie-interesserede. Bl.a et Heinkel 162 jetfly, som kom for sent til at gøre nogen forskel, men som viser, hvor langt tyskerne var, med deres teknologi.

Den bedste udsigt:
"louiseditte" tipper:
Champagnebar Vertigo i Tower 42 på Old Broad Street 25 ligger på 42. etage og har Londons bedste udsigt! Der er vinduer hele vejen rundt. Husk at bestille bord, for man kan ikke bare gå ind fra gaden. Kan gøres på deres hjemmeside.

Camden om morgenen

"Bentes" tipper:
Tag til Camden og nyd din engelske breakfast. Den er billig.
Hvis man ankommer ved 10-tiden, kan man opleve, hvordan forstanden og dens trendy butikker forbereder sig til dagens færdsel af alle typer mennesker. Tag til Camdenmarket og få syn for sagen med alverdens mode og trends. Her er stor mulighed for at prutte om prisen. Der er mange boder, læg derfor en rute for gangen gennem markedet.

Her kan du læse alle brugernes rejsetips til London