35 tips til feriesjov

Danmark vrimler med gode ferieoplevelser for alle aldre - læs vores store guide til ferie i Danmark.

Et besøg i Legoland er sjovt for alle i familien. Her er det den populære forlystelse, Vikings River Splash. Fold sammen
Læs mere
Foto: Legoland.dk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Forlystelsesparker


Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er Århus’ forlystelsespark og ligger i den smukke Marselisborgskov. Her er flere end 20 forlystelser, men nok så vigtigt er, at der er mange gode familiearrangementer sommeren igennem. Lige fra koncerter til særlige temadage. Tag gerne selv pølser og bøffer med og grill dem på grillpladserne. Tivoli Friheden er også »gået« all inklusive, så for priser fra 50 kr. for de allermindste og op til 300 kr., for voksne får du entré, forlystelser, All-You-Can-Eat buffet, drikkevarer og is.
Info: www.friheden.dk

Djurs Sommerland
Nyd udsigten til en forlystelsespark i international klasse fra toppen af en af verdens bedste rutschebaner, Piraten Med mere end 60 forlystelser har Djurs Sommerland alt, hvad legebørn overhovedet kan ønske sig – fra sjove og hyggelige familieforlystelser til en hæsblæsende tur i Danmarks største og hurtigste rutschebane. 
Info: www.djurssommerland.dk

Legoland
Vi har alle leget med Lego-klodser, så et besøg i Legoland i Billund er sjovt for alle i familien. Her er masser af aktiviteter – lige fra de stilfærdige for de mindste og mor til ret så vilde ting, som lige er noget for de store børn og far. Og trænger pulsen til at komme ned, er det også spændende at gå rundt og kigge på de mange imponerende Lego-bygningsværker. Legoland har flere gode spisesteder og endog sit eget hotel.
Info: www.legoland.dk

Bonbon-Land
BonBon-Land ved Holme Olstrup på Sjælland har efterhånden 16 år på bagen, men det er stadig en super sjov oplevelse af drøne rundt mellem mågeklatter og hundeprutter. På bonussiden tæller også, at der er virkeligt fine forhold for handicappede og familier med børn i blealderen. Og så selvfølgelig den store slikbutik, man bare lige må igennem.
Info: www.bonbonland.dk 
 
Joboland 
 Gå ferieturen til Bornholm, må I en tur i Joboland. Her er ikke kun forskellige forlystelser, men også vandland med rutschebaner, dyreland med bl.a. aber, lamaer, næsebjørne og påfugle, samt robåde, hoppepuder, minigolf og klatreland. Alle forlystelser er gratis, når entreen er betalt.
Info: www.joboland.dk

Næste: Besøg fortiden