3 populære luksus-hoteller

Tre 5-stjernede hoteller er de seneste år gået igen på Apollos opgørelse over de mest populære hoteller, når vinterferien skal foregå i sol og varme.

Det femstjernede Hyatt Regency i Hua Hin, Thailand er for tredje år i træk røget ind som Apollo Rejsers mest populære luksushotel i vintersæsonen. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto, Hyatt Regency
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De af os, der drager på vinterferie, sætter pris på den samme type komfort, tyder meget på.

Læs også: Verdens ti mest trendy hoteller

Apollo har netop gjort op, hvilke luksushoteller der har været mest efterspurgt de seneste tre vintersæsoner, på de destinationer, hvor danskerne typisk holder luksusferie. Tre konkrete luksushoteller stryger ind på en top-5 både denne vinter og de to tidligere vintersæsoner.
 
Det allermest populære luksushotel gennem de tre vintersæsoner er det 5-stjernede Hyatt Regency i Hua Hin. Herefter følger det femstjernede Lopesan Villa del Conde Resort i Meloneras på Gran Canaria og på en tredjeplads kommer det femstjernede The Oberoi Sahl Hasheesh i Sahl Hasheesh i Egypten. Evason-hotellerne, som Apollo også samarbejder med, ligger også højt på favoritlisten over luksushoteller.
 
"Det er interessant at se, at danskerne alligevel har så ensartet en smag. Ud af flere hundrede luksushoteller i vores udbud er det tre konkrete, der gennemgående er mest efterspurgt. Bemærkelsesværdigt er det i øvrigt, at danskerne søger luksus så forskellige steder som Thailand, Gran Canaria og Egypten. Herudover kan vi konstatere, at Goa og Cuba er begyndt at røre på sig, når det kommer sig til luksusferier," siger Kevin T. Knudsen, salgschef hos Apollo. 

Kommer fra de store byer
De eksklusive hoteller, som Apollo samarbejder med, tilbyder ofte både spa-afdelinger, golfbaner, Michelin-restauranter og service på alle måder. Prismæssigt ligger rejserne på mellem 15.000 og 35.000 kr. pr. person.
 
De gæster, der hovedsageligt booker eksklusive rejser kommer fra de store byer i Danmark som København, Frederiksberg, Århus og Aalborg samt Nordsjælland.
 
Omkring 15.000 danskere tager normalt på luksusferie med Apollo årligt. Det komplette program for eksklusive rejser med afgang vinter 2010/2011 er netop udkommet, og hovedparten af luksusprogrammet har været tilgængeligt på apollorejser.dk i en måned. 
 
Apollos top-3 luksushoteller:
 
1. Hyatt Regency, Hua Hin, Thailand (5-stjernet)
Hua Hin er en af Thailands ældste feriebyer og den mest fornemme med sit kongelige islæt. Siden 1920'erne er Thailands kongefamilie og aristokrati draget hertil og har kastet glans over byen. Det er også en hyggelig, autentisk by med ægte thailandsk charme og med et stort udbud af aktiviteter. Det femstjernede Hyatt Regency ligger direkte på stranden, har en meget stor spa-afdeling og er en del af Apollos Exclusive-program. 
 
2. Lopesan Villa del Conde Resort, Gran Canaria (5-stjernet+)
Den lille og elegante by Meloneras er en af Gran Canarias mest trendy. Her ligger de eksklusive hoteller, de finere restauranter, en masse gode barer og et førsteklasses kasino. Meloneras’ forlystelsesliv er koncentreret om den smukke boulevard, som strækker sig langs havet fra fyret i Maspalomas ned til den lille strand i Meloneras. Lopesan Villa del Conde Resort ligger på stranden, har en stor spa og er et af Apollos Exclusive-hoteller. 
 
3. The Oberoi Sahl Hasheesh, Sahl Hasheesh, Egypten (5-stjernet)
Stille og smukke Sahl Hasheesh ligger ca. 20 km syd for Hurghada. Her er fantastiske dykker- og snorkelmuligheder. The Oberoi Sahlhasheesh er et meget elegant luksushotel af høj standard. Hotellet er bygget i egyptisk stil i en fantastisk arkitektur med søjler og hvælvinger mod den smukke private strand. Hotellets spa-afdeling er rendyrket luksus. Hotellet tilbydes i Apollos Exclusive-program.

Læs også: Luksus på den fede måde i Spanien