3 nye film, der pirrer din indre eventyrer

I løbet af 2014 ruller tre nye rejsefilm over det store lærred. Vi skal til Galapagos, USA og Australien.

Foto: Screenshot
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Savner du inspiration og idéer til dit næste store eventyr? I løbet af 2014 kan du se tre film, der kan give netop dette.

Tracks

Den unge Robyn, spillet af Mia Wasikowska, beslutter sig for at gå tværs over Australien.

Med sig tager hun fire kameler, en hund og meget imod hendes vilje en fotograf, der insisterer på at dokumentere turen. Det tager ni måneder at gå de 2736 km gennem Australiens outback, der gemmer på langt mere end intethed.

Læs også: Film, der giver rejsedrømme

Wild

Reese Witherspoon spiller hovedrollen i Wild, der er baseret på den sande historie om den amerikanske kvinde Cheryl Strayed. Efter moderens død beslutter Cheryl sig for at gå 1.770 km tværs over USA gennem Sierra Nevada og Cascade-bjergene. Et område, hvor naturen er ufattelig smuk, og der ikke er et andet menneske i miles omkreds. De 1770 km er en hård prøve af både hendes fysik og psyke.

Læs også: 12 film, der tager dig på rejse

Galapagos Affair: Satan came to Eden

Galapagos Affair fortæller den sande historie om en gruppe europæere, der bosætter sig på en lille, tropisk ø i Stillehavet i 1930'erne. Dokumentaren handler om drømme, der går galt og udfordres, når de kolliderer med andre drømme og forestillinger om, hvordan det perfekte samfund ser ud.

Læs også: 10 film du ikke vil se inden flyveturen