20 hostels med fest døgnet rundt

Se tyve af de mest festlige hostels i verden, hvor du vil drikke, danse og flirte til solen går op.

Foto: Colourbox.com.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rygsækken på nakken. Ud i verden på jagt efter fest og farver. Men hvor tager man hen, og hvor bor man, når der er over en million hostels at vælge imellem. Hvor er der med garanti sjovt at bo?

Matadornights .com har haft en mand i marken – eller i feststøvlerne – som giver sit bud på de 20 mest crazy hostels verden over: Steder, hvor du vil drikke, danse og flirte til solen går op.

ENGLAND
St. Christopher’s Inn i London
Med en bar, et karaoke-anlæg, billige drinks og licens til at holde åbent til kl. 04 er der dømt party, og hostel’et er da også et af de travleste i byen. Her ved folk, hvor ”det sker”, og når du har drukket hjerne ud, kan du regenerere i tagetagens hot-top.
www.st-christophers.co.uk

GRÆKENLAND
The Pink Palace Korfu
Det er et af verdens mest berømte party hostels , og af mange gode grunde – f.eks. toga fester, billige ouzo-shots, happy hours og tema-nætter.  Efter en dag på stranden, kun et par minutter væk, eller på Pink Palace booze-cruice, kan man danse natten væk i holstel’ets egen klub: Paladium.
www.thepinkpalace.com

HOLLAND
The Flying Pig i Amsterdam
Der er pude-lounge I baren, hvor man kan genelske sin indre Bob Marley, og  der er bølger konstant, dag som nat, røgskyer ud på gaden. Og der er ingen grund til panik, hvis man løber tør.. Der er to coffeeshops i gaden lige overfor, hvor man kan købe tobak af de sjove slags.
www.flyingpig.nl

Se flere europæiske party hostels her