10 ting du ikke vil gå glip af i 2010

De flotteste, mest stemningsfulde og de smukkeste begivenheder og festivals er samlet i Frommers guide. Her er 10 af de 300.

Foto: Maskebal i Venedig.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Britiske Times Online har udvalgt 10 favoritbegivenheder fra den seneste udgave af Frommer’s guide til »300 Unmissable Events & Festivals Around the World«.

Næste: Den kulinariske, den kulturelle og den store naturoplevelse

Bogen til alle, som ikke vil gå glip af noget. Der er foretaget et valg fra hver af bogens 10 kapitler.
Man kan finde ud af mere om verdens 300 mest interessante begivenheder og festivals på websiden whatsonwhen.com eller købe bogen for 8,49 pund (ca. 75 kr.) fra Amazon.com

10 af de bedste begivenheder i 2010:

1. Den glamourøse: Karnevallet i Venedig
Hvor: Venedig, Italien
Hvornår: 6.-16. februar

Venedig bliver om muligt endnu mere magisk under karnevallet, når de tågede, labyrintiske gader fyldes med maskerede skikkelser i fortryllende kostumer. Smut selv i et kostume og tag del i spasen. Hvad enten det er på Markuspladsen om dagen eller i et elegant palazzo i aften- og nattetimerne. En rigtig venetiansk maske fås hos Ca’Macana, og ønsker man at gå hele vejen, så er Antonia Sautters atelier i stand til at levere et kostume på mål, og det betaler man så også for.

2. Den sjove: Mardi Gras
Hvor: New Orleans, USA
Hvornår: 7. februar

Efterhånden er New Orleans ved at være tilbage på benene efter orkanen Katrina, og et besøg i byen er ikke alene en god idé, men også en hjælp til byens økonomi. Og der findes næppe nogen sjovere måde at gøre en god gerning på end at slutte sig til festivitassen under karnevallet, når byen går grassat i løssluppenhed under Mardi Gras.

Næste: Den kulinariske, den kulturelle og den store naturoplevelse