10 gratis fornøjelser i London

Selv om pundet er lavt, kan pengene hurtigt forsvinde på en tur til London. Se 10 ting, du kan lave i den engelske hovedstad – helt gratis.

Hver fredag kan man spænde rulleskøjterne på og trille gennem Londons gader i selskab med over 5.000 andre. Fold sammen
Læs mere
Foto: Peter Hauerbach
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

01 Rulleskøjte-løb 
Hver fredag aften fra kl. 20 kan man ganske gratis spænde rulleskøjterne på fødderne og rulle Londons gader rundt i selskab med over 5.000 andre skatere. Turen tager omkring to timer, ad en ny rute hver uge, og man løber i en af to grupper: begyndere eller øvede. Man medbringer selv sit udstyr, og eneste krav til rulle-niveau er, at man skal kunne bremse. 

02 Shopping 
Funky tøj, kitschede souvenirs og mærkelige dingenoter, du ikke anede fandtes. Camden er en del af London, som er helt sin egen. I weekenderne strømmer lokale og turister til, og der er masser at se på – både butikker, markedsboder, restauranter, shows og de gotisk-udseende unge punkere, som holder til her. 

03 Dans
Hver tirsdag aften kl. 19.30 kan man lære – eller forsøge at lære og have det sjovt imens – de fyrige dansetrin og skønne rytmer, som sydamerikanerne praktiserer og kalder salsa. Det sker i Salsa Bar and Restaurant, hvor man også kan blive klogere på rumba, cha-cha-cha og nogle af de øvrige dansegenrer i viften af latinamerikanske dansegenrer. Det sker på fredage kl. 18.30 og to timer frem. 

 

04 Grin
Hver mandag og den sidste søndag I måneden kan man opleve komedier af alskens slags, når stand-up komikere deler ud af deres skæve betragtninger om stort og småt i Theatre Royal Stratford East. Showet starter kl. 20 og det er en god idé at være i god tid, hvis man vil en god plads – hvad enten den så er foran eller bagerst i salen… 

Næste: Garderskifte, skovtur og museum