Wroom-wroom: Her får du motocross i baghaven

Danbolig Andersen & Partnere 
Læs mere
Fold sammen

Der er fart over feltet, speederen er i bund, de ligger lunt i svinget og står øverst på skamlen - alle yndede beskrivelser af boligmarkedet i og omkring landets største byer, hvor efterspørgslen som priserne er tårnhøje og liggetiderne dermed det modsatte.

Men selvom der både geografisk og på boligfronten er langt fra København og Aarhus til Vojens-egnen, kan byen, der ligger lige vest for Haderslev i det sydlige Jylland, for øjeblikket trække alle de samme titler hjem.

For nyligt kom der nemlig en ejendom af den helt unikke slags til salg i postnummeret, og her er kvadratmeterne bestemt ikke vant til at ligge og trække støv.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Den 26 hektar store grund - huser nemlig ikke bare en landbrugsejendom og åbne arealer, en del af grunden bruges også som motorsportsbane, Skovbybanen, hvor fart-hungrende motocross-kørere kan dreje gashåndtaget i bund.

»Det er ikke en boligtype, vi ligefrem har den store erfaring med - det er jo ganske specielt, at der kommer sådan en til salg,« siger ejendomsmægler Bent Dall, der er daglig leder hos Danbolig Andersen & Partner, som har ejendommen til salg.

Fart eller jagt

Skovbybanen har i mange år været en del af motocross-miljøet i området med flere årlige løb på ejendommens tre baner, som Haderslev Motorsport pt råder over.

»Det er nærmest en institution i området, den har ligget her i omkring 70 år, så vi håber da, at den kan blive videreført, men der er jo også mulighed for, at en ny køber vil bygge et nyt hus og eventuelt bruge den som jagtejendom,« siger Bent Dall til Boliga.dk.

Ifølge salgsopstillingen er grunden yderst naturskøn med blandt andet et par søer og et moseområde.

Selve boligen på adressen er 117 kvadratmeter stor, dertil kommer et stort værkstedsareal og blandt andet også et klubhus.

Prisen lyder på 1.500.000 kr.

Se Skovbybanen her