Vip kronhjorten af pinden: Her er husene, der gør dig til skovens konge

Er det Tarzan, fuglekongen, kronhjorten, rollespilleren med det største våben eller måske dig selv, der i fremtiden skal bryste sig med titlen som kongen af skoven?

Naturstyrelsen sælger ud af deres skov-huse i Nordsjælland, og dermed er det nu muligt at flytte ind på en adresse i de attraktive områder, der ikke bare ligger tæt på naturen men helt ude i den.

Det skriver Boliga.

En af de boliger, der netop er kommet til salg, er således en tidligere skovfogedbolig, der ligger i skellet til Teglstrup Hegn mellem Hellebæk og Helsingør, mens en anden er Arresødal Skovriderbolig, der ligger i Arresødal Skov få kilometer fra Frederiksværk.

Militær oprustning

Er det skovriderboligen, du gerne vil bebo fremover, får man her et 230 kvadratmeter stort hus i tre plan.

Dertil kommer flere andre bygninger, der blandt andet tæller en kontorbygning og Det Gule Palæ, som i 1810 blev opført som en del af en militær oprustning.

Rundt om boligen er der ifølge Naturstyrelsens salgsopstilling "absolut fred og ro" - skoven med sine gamle træer og vilde dyreliv ligger nemlig lige udenfor døren.

Ejendommen ligger i Frederiksværk, Nordsjælland.

Tæt bevoksning

Skovfogedboligen ved Teglstrup Hegn ligger omkranset af gammel, tæt bevoksning på en grund, der ifølge salgsopstillingen på Selvsalg.dk er knap 6.000 kvadratmeter stor.

Naboerne tæller en golfbane og statsskoven Teglstrup Hegn nær Helsingør, der naturligvis er åbent land for alle naturglade mennesker.

Selve ejendommen har et boligareal på 215 kvadratmeter - og er ifølge salgsannoncen indrettet med god plads til hele familien.

Naturstyrelsen skønner, at Arresødal Skovriderboligs kontante værdi udgør 4,8 millioner kr., mens prisskønnet på skovfogedboligen i Teglstrup Hegn lyder på 3.850.000 kr.

Se husene her