Villa solgt med rabat på 29 mio. kr.

Danmarks dyrest udbudte villa i 2009, et 618 kvadratmeter stort pragtpalæ på Sofievej i Vedbæk, er efter mere end fire år på markedet endelig blevet solgt, og det med en af de største kontante rabatter, der nogensinde er blevet registreret på villamarkedet.

Ejendommen, som ligger lige ud til Øresund, kom på markedet i september 2009 til en udbudspris på 60 mio. kr., men trods adskillige tusinde klik på boligannoncen på Boliga.dk var ingen villige til at betale pengene. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

Ejendommen, som ligger lige ud til Øresund, kom på markedet i september 2009 til en udbudspris på 60 mio. kr., men trods adskillige tusinde klik på boligannoncen på Boliga.dk var ingen villige til at betale pengene.

Siden blev prisen på ejendommen sat ned ad flere omgange. 

Det skriver Boliga.dk.

Først blev der hugget 12 mio. kr. af prisen, derefter otte mio. kr. og siden røg boligen helt af markedet i sommeren 2011.

Da den kom til salg igen i januar 2013, lød prisskiltet på 37 mio. kr., men der skulle endnu en rabat på bordet, før huset blev solgt i oktober i år for 31 mio. kr. Altså en samlet rabat på 29 mio. kr.

Stjernekikkert-tårn

Det var kendis-mægleren Jan Fog, der stod for salget, og i salgsmaterialet for huset fremhæver han blandt andet boligens stjernekikkerttårn, grunden på over 4.000 kvadratmeter og de 618 boligkvadratmeter bolig fordelt på tre etager.

Inde i huset er der sittinghall’en med pejs, herreværelse, bibliotek med brændeovn og opholdsstue med fløjdøre til haven mod sundet.

Adgangen til stjernekikkerttårnet er via en vindeltrappe med adgang fra alle ejendommens etager, og foretrækker køberne at nyde udsigten uden for huset, kan de gøre det fra den store træterrasse med panoramaudsigt over Øresund og Hveen.

I øjeblikket er der otte huse officielt til salg for mere end 30 mio. kr., og den pt. dyreste af villaerne, et gigantisk palæ til en pris på 77,9 mio. kr., har efterhånden også ventet længe på en køber.

Trods flere end 80.000 klik på boligannoncen på Boliga har ingen hidtil budt et tilfredsstillende beløb for huset, der har været til salg i over to et halvt år.

Se Danmarks dyreste villa her

Se de 10 dyreste villaer til salg i øjeblikket