Verdensklassebane

Indvielse. Den nye Trent Jones-bane i Skjoldnæsholm Golf Center overstråler alle andre danske baner.

Tilfredse miner prægede Skjoldnæsholm Golf Center sidste fredag, og navnlig de tre herrer på billedet, Thomas Lauritzen, Robert Trent Jones Jr. og Bruce Charlton. De havde også god grund til at være tilfredse, fordi det var dagen, hvor centeret officielt indviede sin Robert Trent Jones-bane, den første af slagsen i Danmark en bane, der overstråler alle andre i Danmark både med hensyn til kvalitet og sværhedsgrad.

Thomas Lauritzen, adm. direktør i Proark Golf, der ejer Skjoldnæsholm Golf Center, var da heller ikke i tvivl om, at han modtog Danmarks en verdensklassebane af de to amerikanske eksperter.

- Jeg ved godt, at verdensklasse er et misbrugt ord, men intet andet ord dækker, hvad Trent Jones og Charlton har skabt her, sagde han.

De mange gæster, der deltog i en lukket indvielsesmatch, kunne kun give Thomas Lauritzen ret. Nogle få havde allerede spillet og var blevet imponeret af de første ni huller, som blev åbnet i september i fjor, så de var ekstra spændte på, om de sidste ni huller kunne leve op til de første ni. Dét kunne de så rigeligt, for "hjemturen" (hullerne 10-18) viste sig at være endnu sværere end "udturen" (1-9).