Vejle-villa abdicerer: Ny konge af det jyske boligmarked

Da en 436 kvadratmeter stor luksusvilla i Vejle blev udbudt til salg i april, var ejendommen den ubestridt dyreste villa på det jyske villamarked. Men nu må ejendommen abdicere til fordel for en villa i Egå ved Aarhus.

Villaen på Jørgasvej i Vejle. Foto: Lilienhoff​ Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tronskiftet skyldes ikke, at der er kommet et nyt liebhaverdrøn på markedet, men derimod at huset på Jørgasvej ved Vejle Fjord over to omgange er blevet sat ned i pris, og derfor ikke længere er den dyreste udbudte villa i Jylland.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

I juni blev den første luns revet af udbudsprisen, da villaen faldt med tre mio. kr. i pris, og i sidste uge blev prisen reduceret med yderligere 5,1 mio. kr., så det nu koster 34,9 mio. kr. at købe villaen.

Dermed er der comeback til listens tidligere førsteplads, en  350 kvadratmeter stor luksusejendom i Egå ved Aarhus, som med en udbudspris på 35 mio. kr. lige akkurat generobrer positionen som Jyllands dyreste hus.

Blandt de tre dyreste

Villaen på Jørgasvej i Vejle indskrev sig i april i top tre over de dyrest udbudte villaer i Jylland nogensinde.

Rekorden blev ifølge Boliga sat i 2011, da den århusianske erhvervsmand og milliardær Ib Nymark Hegelund satte sit palæ i Risskov til salg for 50 millioner kroner, men uden at få det solgt.

Den største villahandel i Jylland fandt sted i 2006 med købet af en luksusejendom på Selsbjergvej i Vejle.

Dengang blev de 15 værelser, tre badeværelser, 681 boligkvadratmeter og en grund på over 22.000 kvadratmeter ifølge Boliga solgt for 45 millioner kroner.

Se billeder af den detroniserede Vejle-villa her

Se annoncen for den dyreste jyske villa her