Udskiftning i Aarhus-toppen: To lejligheder er de dyreste til salg netop nu

To nye lejligheder er i denne uge flyttet ind helt i toppen af det aarhusianske boligmarked, og vil du rykke med, er det den rigtig store tegnebog, der skal hives op ad lommen.

Langelinieparken – 12,9 mio. kr. : Foto: Lokalt Liebhaveri Fold sammen
Læs mere

Med priser på henholdsvis 10,4 og 12,9 millioner kr. er lejlighederne nemlig uden sidestykke de dyreste af de dyre, man netop nu kan få fingre i, hvis bopælen skal være i Danmarks næststørste by.
Det skriver boligsiden Boliga.dk.
For beløbene i den tocifrede millionklasse er der da heller ikke sparet på noget.
I den dyreste af de to lejligheder, der ligger i Langelinieparken i den nordlige ende af Aarhus Havn, får man således 186 kvadratmeter bygget i 2003 på sjette sal.

Liebhaveri i Aarhus

Selve lejligheden er forsynet med tre værelser, hall, bryggers og to badeværelser - foruden et køkken-alrum i direkte forbindelse med stuen med udgang til altanen.
Fra vinduerne er der udsigt mod naturen i en retning og byens tage, Domkirken, Aros og selvfølgelig Aarhus Ø i den anden, det skriver mægleren
Lokalt Liebhaveri, der har lejligheden til salg, i deres salgsannonce.
Og netop på Aarhus Ø ligger den anden af Smilets Bys nye højdespringere med sin udbudspris på 10,4 millioner kr.
Lejligheden stod færdig i 2016 og har ligeledes både udsigt til skov og hav fra flere af vinduerne i den 204 kvadratmeter store bolig.
Lejligheden er forsynet med to soveværelser - det ene med walk-in-closet - og to badeværelser. Dertil kommer også her et stort areal, hvor køkken og stue er placeret. Det fremgår af mægleren Danbolig Aarhus Citys salgsopstilling for lejligheden.

Langelinieparken – 12,9 mio. kr. : Foto: Lokalt Liebhaveri Fold sammen
Læs mere

Høje udbudspriser ved Aarhus Havn

På Aarhus Ø har der tidligere været annonceret lejligheder til salg for priser helt oppe over 20 millioner kr.
Blandt andet i 2009 hvor en lejlighed på 265 kvadratmeter blev udbudt til salg for 22 millioner kr.
Mens årets hidtil højeste udbudspris lød på 13 millioner kr., da Aarhus-klenodiet Thomas Helmig sammen Renée Toft Simonsen satte deres lejlighed til salg.
Fælles for de af Aarhus' lejligheder, der bliver udbudt til et ottecifret-beløb er dog, at de ofte er placeret i og omkring havnen.
Og det er da også her, at de senere års dyreste ejerlejligheder i Aarhus er blevet handlet.
I 2015 blev en lejlighed på 225 kvadratmeter solgt for 13.750.000 kr. på Aarhus Ø, mens en anden af lejlighederne i Langelinieparken gik for 13 millioner kr. sidste år. Det oplyser Boliga.

Dagmar Petersens Gade – 10,4 mio. kr. : Foto: Danbolig Aarhus City Fold sammen
Læs mere

Stadig en bid vej til hovedstaden

Ser man på landets samlet set dyreste lejligheder, er Aarhus dog selv med de to nye højdespringere stadig mere end et mulehår fra at ramme den del af lejlighedsmarkedet, der for alvor er stukket af.
De ti dyreste lejligheder, der netop nu er til salg, ligger nemlig alle i københavnsområdet pånær en enkelt lejlighed på Havneøen i Vejle, der med en pris til 16 millioner kr. deler en tiendeplads med en lejlighed på Kultorvet i København.
Dyrest er det i Københavns Nordhavn, hvor penthouselejligheden i bygningen The Silo er udbudt til salg for lige knap 32 millioner kr.

Se Aarhus' dyreste lejligheder her.