Ubesejrede golfeksperter

Firmagolf. Succesholdet fra Golfexperten ved ikke, hvordan det vil klare sig i landsdelsfinalen.

Indehaveren af golfbutikskæden Golfexperten, Kim Johansen, hører til de mange chefer, der stiller op sammen med én af sine medarbejdere i ErhvervsBladets DM i firmagolf for tomandshold.

Jacob Burgaard hedder medarbejderen, der matcher så godt med chefen på golfbanen, at de foreløbig er nået til Landsdelsfinale Vest i Kalø Golf Center 10. september.

I deres indledende pulje vandt de alle fire hulspilmatcher, og i Kvalifikation Vest I i Himmerland havde de heller ikke det store besvær med at vinde 5/4 over Louise og Poul Sønder fra XL Diges. Selv om de altså er ubesejrede, føler de sig usikre på, om de klarer igennem Landsdelsfinale Vest til DM-finalen i Frankrig.

- Jo, for vi ville hellere have spillet hulspil i Landsdelsfinalen også fordi hulspil passer bedre til os end bestball-slagspil, som er matchformen i Kalø, sagde Kim Johansen, efter at pladsen i Landsdelsfinalen var sikret.

- Vi spiller begge kun én gang om ugen, og det er for lidt for os til at spille stabilt, supplerede Jacob Burgaard, som indrømmede, at han slog flere skæverter end chefen i Himmerland.

Kun hørt om KaløJacob Burgaard (spillehandicap 5 og medlem af Aarhus Golf Club) slår langt, men ind imellem skævt, mens Kim Johansen (spillehandicap 14 og medlem af Odder Golfklub) slår knapt så langt, men til gengæld mere lige end Burgaard.

- Derfor må vi nødvendigvis prøvespille Kalø-banen nogle gange inden Landsdelsfinalen, hvis vi skal gøre os håb om at nå DM-finalen, lød det samstemmende fra Kim Johansen og Jacob Burgaard.

Ingen af dem har nogensinde spillet Kalø-banen, men til gengæld har de begge hørt meget om den fra kunder, de har betjent i Golfexperten i Aarhus.

- Vi har suppleret hinanden godt i de foreløbige hulspilmatcher, fordi vi har skiftedes til at spille ét godt hul. Sådan skal det helst fortsætte, for spiller vi begge det samme hul dårligt i Kalø kommer vi vist ikke videre til DM-finalen, erkender Kim Johansen, som godt ved, at der skal en nettorunde på adskillige slag under par til at sikre finaleturen til Frankrig i september.

Det vil specielt passe Kim Johansen godt at være blandt DM-finalisterne, fordi Golfexperten hører til sponsorkredsen bag ErhvervsBladets DM i firmagolf.