TV-vært vil sælge golfbøger på nettet

Webshop. Nu åbner Danmarks første webshop, der udelukkende handler med golfbøger og relaterede produkter.

Bøger om golf haft det svært på det danske bogmarked. Kun få boghandlere har nemlig haft øjnene åbne for dette nye marked, og golfklubbernes pro-shopper har også fravalgt bøger på grund af avancen. Derfor har Dansk Golf Union i samarbejde med Schweizer Bogtryk og golfjournalisten Henrik Knudsen nu lanceret Danmarks første webshop, der udelukkende handler med golfbøger og relaterede produkter.

Golfbooks.dk vil i starten hovedsageligt tilbyde danske publikationer. F.eks. er det lykkedes at skaffe restoplag af nogle ellers udsolgte titler og dét endda til nogle meget fordelagtige priser. Det gælder bl.a. »Det Danske Golfmirakel« og »The Great Dane - Thomas Bjørn.«

Golfbooks.dk, der også sælger andre golfprodukter som DVD¹er og spil, vil først og fremmest tilstræbe at tilbyde bøger og lignende 10-20 procent billigere end den vejledende udsalgspris. Kunden betaler kun 29 kroner for porto og ekspedition - uanset hvor mange bøger der købes. Betalingen foregår med Dankort.

Regel-hovedbrudEr man interesseret i bøger om golf, kan man tilmelde sig golfbooks.dk¹s nyhedsbrev, som informerer om nye titler og andre spændende tilbud.

»Vi håber også, at interesserede vil skrive til os og fortælle os om bøger og andre produkter, som de gerne vil have, vi skal føre på golfbooks.dk,« siger golfjournalisten og golfbogentusiasten Henrik Knudsen.

Et enkelt emne har dog givet initiativtagerne lidt hovedbrud, nemlig den nye revision af golfreglerne, som træder i kraft til nytår.

»Vi havde planlagt at føre en del bøger om regler, men den nye revision gør, at flere af dem hurtigt bliver »out-of-date.« Nogle af dem kan fortsat godt bruges og vil blive solgt meget billigt, men i andre tilfælde må vi vente på en revideret udgave,« siger Henrik Knudsen

Egne udgivelser»Det er vort håb, ikke kun at gøre det lettere for de golfinteresserede at skaffe bøger om emnet, men også at fremme markedet for golfbøger. I første omgang fokuserer vi på danske bøger, og vi har endda planer om selv at udgive nogle flere titler, men det er klart, at når der kommer en ny spændende bog på f.eks. engelsk, vil vi forsøge at købe den hjem i store mængder og tilbyde den billigere på det danske marked. Flere udenlandske titler er faktisk allerede på vej,« siger Henrik Knudsen, der selv har samlet på golfbøger i mange år og derfor véd, hvor svært de kan være at opdrive.

»Jeg er så heldig, at jeg en gang imellem kommer til f.eks. St. Andrews, hvor boghandlerne har masser af golfbøger, men ellers kan det være meget svært. Jeg har nogle gange måtte lede meget længe efter en bestemt titel -specielt i Danmark. Med golfbooks.dk bliver det både lettere og billigere,« lover Henrik Knudsen.