Tryg-kunder sender formanden ned på femtepladsen

Kunderne hos landets største forsikringsselskab, Tryg, har stemt formand for TryghedsGruppen Jørgen Huno Rasmussen ind i repræsentantskabet med blot femteflest stemmer.

Jørgen Huno, formand for Tryg og Tryghedsfonden, måtte ned på femtepladsen for at finde sit navn, da der var valg til repræsentantskabet i TrgyhedsGruppen i Region Hovedstaden. Foto: Thomas Lekfeldt, Scanpix. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Forsikringsselskabet Trygs kunder har stemt om medlemmerne til repræsentanskabet i TryghedsGruppen, og på resultatlisten skal man helt ned på plads nummer fem for at finde TryghedsGruppens formand, Jørgen Huno Rasmussen, der fik 2.150 kunderne i landets største forsikringsselskabs stemmer.

Helt i listens top finder man advokat Knud Foldschack og borgmester i Gribskov og privatøkonomisk rådgiver Kim Valentin (V), der også var en af forgangsmændene bag TryghedsGruppen og fortaler for at give kunderne større andel, med henholdsvis 3.940 og 3.245 stemmer. I toppen finder man også folketingsmedlem Mette Reissmann (S) og Finansforbundets formand, Kent Petersen.

I Region Hovedstaden er ni medlemmer genvalgt, mens der er 12 nye navne at finde på listen. Stemmerne er afgivet 20. januar til 3. februar, og de nyvalgte repræsentanter træder ind i forbindelse med det ordinære repræsentantskabsmøde den 18. marts.

Repræsentantskabet er i gang med at finde på en bonusmodel, der skal give TryghedsGruppens medlemmer større gavn af ejerskabet i TryghedsGruppen.