Tryg-kunder sender formanden ned på femtepladsen

Kunderne hos landets største forsikringsselskab, Tryg, har stemt formand for TryghedsGruppen Jørgen Huno Rasmussen ind i repræsentantskabet med blot femteflest stemmer.

Foto: Thomas Lekfeldt. Jørgen Huno, formand for Tryg og Tryghedsfonden, måtte ned på femtepladsen for at finde sit navn, da der var valg til repræsentantskabet i TrgyhedsGruppen i Region Hovedstaden. Foto: Thomas Lekfeldt, Scanpix.
Læs mere
Fold sammen

Forsikringsselskabet Trygs kunder har stemt om medlemmerne til repræsentanskabet i TryghedsGruppen, og på resultatlisten skal man helt ned på plads nummer fem for at finde TryghedsGruppens formand, Jørgen Huno Rasmussen, der fik 2.150 kunderne i landets største forsikringsselskabs stemmer.

Helt i listens top finder man advokat Knud Foldschack og borgmester i Gribskov og privatøkonomisk rådgiver Kim Valentin (V), der også var en af forgangsmændene bag TryghedsGruppen og fortaler for at give kunderne større andel, med henholdsvis 3.940 og 3.245 stemmer. I toppen finder man også folketingsmedlem Mette Reissmann (S) og Finansforbundets formand, Kent Petersen.

I Region Hovedstaden er ni medlemmer genvalgt, mens der er 12 nye navne at finde på listen. Stemmerne er afgivet 20. januar til 3. februar, og de nyvalgte repræsentanter træder ind i forbindelse med det ordinære repræsentantskabsmøde den 18. marts.

Repræsentantskabet er i gang med at finde på en bonusmodel, der skal give TryghedsGruppens medlemmer større gavn af ejerskabet i TryghedsGruppen.