Tour de France-kommentator sætter liebhaver-lejligheden til salg

Dennis Ritter og hans mand vil sælge deres lejlighed på Islands Brygge

Foto: Esben Salling. Dennis Ritter.
Læs mere
Fold sammen

TV2-vært og sportskommentator Dennis Ritter er i øjeblikket i fuld gang at dække det årlige Tour de France, men det er nok ikke umuligt at tankerne en gang i mellem ledes hen imod det danske boligmarked.

For lidt mindre end en måned siden har cykelentusiasten og hans mand, Morten Toft, således sat deres fælles liebhaver-lejlighed på Islands Brygge i København til salg for 6.995.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Foto: Estate Holm & Holst - Østerbro. Fold sammen
Læs mere

Udsigt til Københavns Havn

Lejligheden er beliggende i den såkaldte Pressesilo, der tidligere var en del af Dansk Sojakagefabrik, men som blev omdannet til 32 ejerlejligheder omkring årtusindeskiftet.

Boligen breder sig over 97 kvadratmeter, som er fordelt på tre værelser, køkken og badeværelse, og ifølge mægleren er lejligheden nyistandsat med bl.a. Dinesen-gulv, Svane-køkken og med 180 graders udsigt over havneløbet.

Foto: Estate Holm & Holst - Østerbro. Fold sammen
Læs mere

En eventuel køber kan desuden nyde godt af lejlighedens to altaner, hvis sommervejret pludselig skulle vise sig. Og så behøver man heller ikke frygte bøvl med at komme af med bilen, da der er adgang til ejerforeningens egen parkeringsplads.

Dennis Ritter og Morten Toft boede på Frederiksberg i København, inden de flyttede til lejligheden på Islands Brygge.

Foto: Estate Holm & Holst - Østerbro. Fold sammen
Læs mere

Du kan se boligen hos Boliga her.