To klubber på ét golfanlæg ved Vejle

Billig-klub. 9 hullers pay & play-banen i Vejle Fjord Golf Klub får sin egen klub under Dansk Golf Union.

Vejle Fjord Golf Klub, der i morgen holder officiel indvielse af sin 18 hullers-bane ved Brejning, har kopieret en utraditionel ide omkring sin 9 hullers pay &play-bane, der nemlig, ved siden af sin pay & play-status, også får sin egen, selvstændige DGU-klub, hvis navn blev fastlagt på en ekstraordinær generalforsamling i aftes (efter redaktionens deadline).

Dermed bliver den nye "9 hullers-klub" en pendant til Egedal Golfklub, der på anden sæson holder til på Smørum Golf Centers intermediatebane - når Smørum Golf Klubs medlemmer ikke benytter denne del af anlægget.

Golfmanageren og chef-træneren i Vejle Fjord Golf Klub, Ronny Kert, har undfanget ideen til "9 hullers-klubben'" som efter hans opfattelse vil vække interesse blandt både studerende og pensionister, primært af økonomiske årsager:

- Jo, for et årligt medlemsskab koster kun 1.950 kroner, og nye medlemmer skal vel at mærke ikke betale indskud. Jeg forudser også, at klubben får en del ikke-lokale medlemmer, som ikke vil eller kan betale dyrt kontingent og indskud i en klub på deres hjem-egn.

I modsætning til Egedal Golfklubs medlemmer får medlemmerne af den nye jyske klub-i-klubben en 9 hullers-bane med fuld længde at spille på.

Den måler nemlig 3.055 meter fra gul tee, og spiller man den to gange, er den faktisk længere end 18 hullers-banen i "hovedklubben."