Tjekket livsstil på Amager

Inspiration. Med åbningen af galleriet Henningsen Contemporary og Tapet-Café på Green Squares adresse på Strandlodsvej på Amager, lægges der op til spændende indretningsoplevelser i hallerne side om side med antikviteter.

Nye spændende butikker, der matcher tidens eftertragtede livsstil, behøver ikke at ligge i centrum af København, hvor man ikke kan parkere. Det er Green Square på Amager et godt eksempel på.

Nu åbner den kendte antikbutik et galleri med moderne kunst og en hel afdeling med tapeter, møbelstoffer og gardiner.

Målet med Green Squares seneste tiltag er at give de besøgende en oplevelse ud over det sædvanlige. Kærligheden til de unikke indretningsobjekter og deres plads i moderne hjem, har siden 1974 drevet folkene bag Green Square og gjort dem til ikke kun de største i Norden, men også nogle af branchens mest respekterede antikvitetshandlere. Stedet på Amager er blandt andet blevet kendt som butikken, hvor man trygt kan komme ind fra gaden og kigge på antikke møbler, uden at have et kuk forstand på den slags.

Mange menneske har nemlig interesse i antikke møbler, men frygter at blive taget ved næsen, når de handler.

En livsstilsdestinationMed en succes der er bygget op omkring handlen med andre professionelle antikvitetseksperter fra hele verden, har Green Square i lang tid gerne villet gøre noget ekstra for alle de andre indretningsinteresserede, der gæster hallerne på Amager.

- Med de nye initiativer vil vi gøre Green Square til en livsstilsdestination samtidig med, at vi fortæller historien om, at antikviteter er for alle, og at de hører til i hjem, hvor de bliver brugt, siger den ene af mændene bag Green Square, Lars Holbak.

Kongelig hofleverandørHenningsen Contemporary er som navnet antyder et galleri for samtidskunst med Andreas Henningsen ved roret. Han ser i placeringen hos Green Square den synergi, der ligger i spændingsfeltet mellem antikviteter og moderne kunst, og glæder sig over at være med til at formidle den til hallernes gæster.

Tapet Café, der i april opnåede den fornemme status af kongelig hofleverandør, er landets førende ekspertise inden for tapeter, møbelstoffer og gardiner og har netop lanceret sin egen tapetkollektion, der naturligvis vil være at finde i afdelingen hos Green Square.