Til salg i flere år: Anne Linnet opgiver nu at sælge lystgård

Flere kendte husejere i Skagen må indse, at de har sat prisen på deres ejendom for højt.

Foto: Sara Gangsted
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lystgården ligger pragtfuldt placeret i Kandestederne lidt syd for Skagen for enden af en skovvej med 30.000 kvadratmeter grund, beboelse, staldbygning til hestehold og tennisbane.

Ejendommen har været sat til salg for 3,5 mio. kr. i flere år, men nu har ejeren, sangerinden og komponisten Anne Linnet taget den af markedet.

Onde tunger i Skagen mener at vide, at sangerinden har modtaget flere frække tilbud på bare en enkelt rund million kroner for lystgården, en pris, der angivelig var så lav, at hun i hvert fald indtil videre opgav at sælge.

Anne Linnet er imidlertid ikke den eneste husejer på Skagen, der har måttet indse, at ejendommen var for højt prissat.

Som Berlingske kune rapportere mandag, gik forfatteren Klaus Rifbjergs hus for nylig for bare 3,5 mio. kr. efter at have været udbudt for ti. Og et pragtfuldt og nyrenoveret hus på toppen af en bakke med milevid udsigt i Gl. Skagen blev solgt for 12,5 mio. kr. En ganske god pris, vil de fleste mene, men ejeren havde udbudt huset for ikke mindre end 25 mio. kr., så 12,5 mio. kr. må have været en slem skuffelse.

Skuffede husejere får dog langt fra lov at ødelægge stemningen i Skagens uge 29. Kødranden af labre biler langs vejen ved Ruths Hotel omfatter både Lamborghini og Ferrari, selv om Mærsk-­formand Michael Pram Rasmussen for en stund havde skiftet Porchen ud med en hvid beach­buggy ­ ganske vist med en yngre mand ved rattet.

Og var det ikke tidligere PFA-­direktør Henrik Heideby, der susede forbi på cykel? Også Christian Frigast, stifter af Danmarks mest succesfulde kapitalfond, Axcel, er spottet i Skagen.

Solen er endelig kommet frem, og haven foran Brøndums Hotel i Skagens Østerby er fyldt med kaffedrikkende gæster.

En karryfarvet Aston Martin med vintagelæderkuffert spændt på bagsmækken og en knaldsort Porsche fra 911­-serien, som ejeren starter med et passende brøl, vidner om, at også Skagens historiske hotel kan tiltrække folk med hang til imponator­effekt.

Kom med Business behind the scenes på Instagram