Til salg for 21 mio. kr: Danmarks dyreste håndværkertilbud blev solgt med lynets hast

Foto: Boliga Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Indrømmet. Det sker ikke så ofte - men ind i mellem mødes to elementer, som mange nok anser som modsætninger: Håndværkertilbud og en pris i den rigtig høje millionafdeling.

Det gjorde de tidligere på året på Signesvej i den eksklusive københavner-forstad Hellerup, hvor en ejendom fra 1899 med et behov for en gennemgribende renovering kom til salg for knap 21 mio. kr.

Og nu har de to elementer fået følgeskab af en tredje fjern boligslægtning nemlig; lynsalget.Selvom prisen var i den flotte ende og standen i den modsatte, tog det nemlig kun mæglerne fra Home Charlottenlund - Klampenborg 42 dage, at finde en køber til det over 392 kvadratmeter store palæ.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Handlen bliver bekræftet af mæglerbutikkens indehaver, ejendomsmægler Arne Skafdrup, der dog ikke vil afsløre, hvilken pris den nye ejer har sluppet for gør-det-selv-palæet.

- Købesummen er hemmelig, men super flot, siger Skafdrup til Boliga.

Investeringsmulighed
Villaen ligger ganske tæt på Hellerup Kirke, Strandvejen med sine mange butikker og i gåafstand til forstadens havneområde.
Indendøre fordeler husets mange hundrede kvadratmeter sig blandt andet på en hall, to mindre værelser, en første sal med fire store værelser og to balkoner.

Dertil kommer hele paletten af stuer - ifølge salgsopstillingen findes der nemlig både en pejse-, en opholds- og en spisestue på kvadratmeterne.
Og sættes de i stand vil de sandsynligvis kunne indbringe noget mere, end køberen er kommet til dem for.

Da huset kom på markedet, vurderede Arne Skafdrup således overfor Boliga, at palæ-ejendommen i opgraderet stand vil kunne nærme sig 30 millioners-mærket.

- For et par år siden solgte vi ejendommen over for til 34 millioner kr., den her vil måske kunne sælges for 28-30 millioner kr., når den står færdig. Det er et attraktivt område, hvor vi også sælger mindre huse i det prisleje, sagde Arne Skafdrup til Boliga i februar.
Se Danmarks billigste håndværkertilbud her