Tidligere nødhjælps-boss sætter millionvilla til salg

Jørgen Poulsen kan se frem til stor gevinst, hvis hans villa sælges til prisen.

Jørgen Poulsen, der efter sin tid i nødhjælpsorganisationen blev kendt som folketingsmedlem i Ny Alliance og senere Radikale Venstre, kan smile med god grund. Han kan se frem til en stor gevinst med salget af sin villa. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

Tidligere generalsekretær i Røde Kors Jørgen Poulsen har sat sin villa i området Rungsted Kyst i Nordsjælland til salg for 8.950.000 kroner.

Det skriver boligportalen Boliga.

Villaen ligger i området Rungsted Kyst i Nordsjælland og er sat til salg for 8.950.000 kroner. Fold sammen
Læs mere

Jørgen Poulsen, der efter sin tid i nødhjælpsorganisationen blev kendt som folketingsmedlem i Ny Alliance og senere Radikale Venstre, købte villaen for 820.000 kroner i 1979. Et beløb, der ifølge forbrugerprisindekset hos Danmarks Statistik svarer til lige godt 2,7 millioner kroner i dag.

Han står derfor til en ganske fin gevinst, hvis huset sælges til den pris, som ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen har vurderet det til.

Bygget på statens regning
Ifølge mægleren blev huset bygget for statens regning i 1921, og udgifterne til byggeriet skulle angiveligt have ført til en bemærkning i samme års finanslov, fordi budgettet blev overskredet.

Villaen er på hele 353 kvadratmeter, og der er intet mindre end seks soveværelser. Fold sammen
Læs mere

Villaen er på hele 353 kvadratmeter, og der er intet mindre end seks soveværelser, så der er rig mulighed for at få gæster på besøg i det nordsjællandske.

Du kan se mange flere billeder af Jørgen Poulsens flotte villa hos Boliga her: