Spillerprofil til Lübker Golf

Danmarks næstbedste kvindelige golfspiller, 26-årige Lisa Holm Sørensen, er blevet tilknyttet Lübker Golf Resort som en følge af, at hun i 2008 indfriede alle sine sportslige og økonomiske mål og sluttede som nummer 25 på de europæiske kvinders rangliste.

Spillerprofil til Lübker Golf - 1
Læs mere
Fold sammen
Selv om de professionelle europæiske golfkvinder i 2009 ikke har deres egen turnering i Danmark, satser Lübker Golf på at fremme kvindegolfen. Første markante skridt i den retning er en aftale med den professionelle golfspiller Lisa Holm Sørensen.

- 2008 har været en fantastisk sæson for mig. Jeg er blandt andet rykket frem som nummer 25 på ranglisten. Aftalen med Lübker giver mig adgang til at træne og spille på et helt fantastisk anlæg. Ude i verden lægges der virkelig mærke til kvaliteten, og det store samtaleemne er, at GOLF Magazine i USA har tildelt Lübker titlen som »verdens bedste nye internationale golfbane 2008, siger Lisa Holm Sørensen.

Læs også

Mod gennembrud

- Iisa er tydeligvis på vej mod det helt store gennembrud. Hun har masser af de kvaliteter, som vi efterstræber, for eksempel går hun ikke på kompromis med kvaliteten. Lisa er fast besluttet på at vokse på de professionelle kvinders Europa Tour, og hun er et godt forbillede for alle, der spiller golf på vores Trent Jones-bane, siger Poul Anker Lübker, grundlægger af Lübker Golf Resort.

Gennem flere år har Lisa Holm Sørensen været tilknyttet Aalborg Golf Klub.

- Det er ikke utilfredshed med Aalborg Golf Klub, der har fået mig til at skifte. Rent mentalt fungerer jeg imidlertid bedst, hvis jeg er i gang med noget nyt, og jeg ser mange muligheder i mit samarbejde med Lübker. Anlægget er på et højt internationalt niveau, og jeg er sikker på, at der hurtigt vil komme internationale turneringer til banen. De muligheder vil jeg gerne være med til at bygge op, siger Lisa Holm Sørensen.

Aftalen løber foreløbig i 2009 og indebærer blandt andet, at Lisa Holm Sørensen bærer logo for Lübker Golf og repræsenterer klubben i alle de turneringer, hun deltager i.

Desuden vil den professionelle kvinde deltage i flere Company Days, Sponsor Days, Club Days og samlinger i Erhvervsklubben, ligesom hun ved særlige lejligheder vil holde foredrag, for eksempel om »Livet på Ladies European Tour.«