Smutvej til liebhavermarkedet? Her er Danmarks dyreste håndværkertilbud

I Fredensborg ligger denne landejendom på godt 23 hektar, der er til salg for knap seks millioner. Fold sammen
Læs mere
Foto: Winther Ejendomme

Er du blevet inspireret af de mange boligprogrammer, hvor almindelige folk forvandler hærgede huse til herlige hjem, og trænger du til at udfordre dig selv?

Eller har du allerede erfaring og hænderne rigtigt skruet på, og vil du bare gerne i gang med et nyt hygge-bygge-projekt?

Hvad enten du er garvet eller grøn, så er mulighederne mange.

Boligmarkedet bugner nemlig med såkaldte håndværkertilbud, og du kan få fingrene i dem overalt i Danmark. Men der er langt fra det ene håndværkertilbud til det andet - både geografisk, men også i stand, størrelse og selvfølgelig pris, skriver Boliga.

For der er millioner til forskel på håndværkertilbud i Hvidbjerg og Hvidovre, og vil du bare allerhelst bo i Region Hovedstaden, så skal du måske begynde at lægge lidt til side allerede nu.

Boliga har samlet landets dyreste håndværkertilbud her:

4. Strandlinien 37, Dragør

Foto: base1 Amager, Christianshavn, Islands Brygge & Kastrup.

Indretning kan man altid ændre på, men det er ikke så let at finde et hus med sjæl og charme, som du får med huset her: En landlig, hyggelig ejendom med stråtækt tag i den gamle del af Dragør.

Huset blev opført helt tilbage i 1775, og de 118 kvadratmeter rummer bl.a. to værelser, en stue og et køkken. Desuden hører der en have med til ejendommen, hvorfra der er havudsigt.

Pris: 5.400.000 kr.

Se boligen her.

3. Solvænget 5, 1. tv., København Ø

Foto: Nybolig Svanemøllen.

Mellem Østerbro og Hellerup har du mulighed for at skabe din drømmelejlighed. Bygningen er fra 1931, og selvom denne ene lejlighed kræver renovering, er resten af ejendommen velholdt.

Lejligheden måler hele 146 kvadratmeter og indeholder bl.a. to stuer - den ene med sildebensgulv - samt to værelser og et stort køkken/alrum. Og som prikken over i’et er der altan.

Pris: 5.995.000 kr.

Se lejligheden her.

3. Søholmvej 36, Fredensborg

Foto: Winther Ejendomme.

På en delt tredjeplads finder du denne store, flotte landejendom i Fredensborg. Her får du masser af albuerum - nemlig hovedhus, lade og staldbygninger på sammenlagt 1.300 kvadratmeter, og sidst - men absolut ikke mindst - en grund, som er godt 23 hektar stor.

Med andre ord er der altså god plads at boltre sig på. Måske du vil holde dyr, drive forretning eller bare lave vejrmøller og slå saltomortaler rundt på hele grunden?

Pris: 5.995.000 kr.

Se landejendommen her.

2. H.C. Andersens Boulevard 51, 5. tv., København

Foto: Home Charlottenlund - Klampenborg.

Andenpladsen her er ganske særlig. Ikke nok med, at man får Nicklas Bendtner som nabo, så får man også en  beliggenhed i centrum af København med udsigt over Langebro og havnen.

Penthouselejligheden, som blev opført i 1908, er hele 251 kvadratmeter stor og rummer fem værelser. Der er elevator i bygningen, man får privat parkering, og i salgsopstillingen står der, at der måske er mulighed for at få tagterrasse.

Pris: 9.500.000 kr.

Se lejligheden her.

1. Segnerøddalsvej 6, Hørsholm

Foto: Winther Ejendomme.

Pris-springet er stort fra listens andenplads til den absolutte topscorer her, og det er også sjældent, at man forbinder et tocifret millionbeløb som dette med ordet "håndværkertilbud". Men du får altså også noget for pengene - bl.a. beliggenhed og en masse plads.

Landejendommen, som er fra år 1900, ligger på en stor, grøn grund i Hørsholm nord for København. Foruden hovedhuset, som er 190 kvadratmeter, får du to længer med i prisen - den ene på 229 og den anden på 158 kvadratmeter.

Pris: 12.000.000 kr.

Se landejendommen her.