Slår sin egen rekord: Danmarks dyreste lejlighed stiger i pris

Hvis du var lige ved at slå til og betale 30 mio. kr. for Danmarks dyreste lejlighed nogensinde, skal du nok slå et smut forbi din bankrådgiver igen.

Foto: Realmæglerne Nordre Frihavnsgade Fold sammen
Læs mere

Prisen på den 388 kvadratmeter store lejlighed i The Silo-projektet i den københavnske nordhavn er nemlig blevet sat syv procent op i pris, så man nu skal af med 32 mio. kr., skriver boligsiden Boliga.dk.

Det er ellers sjældent, at boliger bliver sat op i pris, mens de er udbudt på markedet, men der er gode grunde til prisstigningen, fortæller Lasse Lemche fra Realmæglerne Nordre Frihavnsgade, der håndterer salget af lejligheden.

Ikke et spørgsmål om pris

- Lejlighederne har fået ekstra kvadratmeter som følge af nye opmålinger og småændringer i fællesarealer.
Desuden prisfastsatte vi lejlighederne sidste år, inden de kom officielt på markedet, og som de fleste ved, er priserne steget i København siden da, siger Lasse Lemche, som ikke tror, at den forhøjede pris vil afskrække eventuelle købere.

- Det bliver Københavns måske mest unikke og enestående lejlighed. Så det er efter vores mening ikke et spørgsmål om, hvad den koster, men om man vil have den eller ej, siger han til Boliga.

Altaner og receptionist

Boligen i The Silo-projektet, der forventes færdigbygget i 2016, slog alle udbudsrekorder på lejlighedsmarkedet, da den kom til salg i april med en udbudspris på 30 mio. kr., som altså nu er steget til 32 mio. kr.
For pengene får man blandt andet  fire altaner på hver ca. 16 kvadratmeter, elevator fra stueetagen og op til lejligheden og receptionist i stueetagen, som man blandt andet kender det fra boligejendomme i New York.

To gigantstore handler

Om det kan lade sig gøre et sælge en lejlighed for et beløb, der også ville give adgang til en strandvejsvilla med adgang til havet nord for København, er et åbent spørgsmål, men året har allerede budt på to gigantstore handler på lejlighedsmarkedet i København.
I februar blev der ifølge Boliga betalt 20,65 mio. kr. for en penthousebolig på Christianshavn, og i sidste måned lagde en køber knap 20 mio. kr. for en lejlighed på Islands Brygge.

Se billeder af den dyrest handlede lejlighed i år her.

Artiklen er leveret af Boliga.dk.