Se om din bolig er populær

Inden du sætter din bolig til salg, kan det være en god idé at tjekke, hvor stor interessen for huset eller lejligheden er.

Foto: BRIAN KARMARK. Det er, ikke overraskende, København og Frederiksberg, hvor efterspørgslen efter boliger er størst.
Læs mere
Fold sammen

Boligportalen Boliga har undersøgt*, hvilken størrelse bolig der hitter i alle landets byer, og ikke overraskende er det de små villaer i en af landets dyreste områder, som løber med den største del af opmærksomheden.

I løbet af 2013 har de udbudte huse på mellem 0-80 kvadratmeter i Charlottenlund fået 1.776 klik i snit, mens København K topper størrelseskategorierne 150 kvadratmeter og 110-150 kvadratmeter og Hellerup tager sig af topplaceringen over villaer med et kvadratmetertal på 80-110.

Odense i front

På ejerlejlighedsmarkedet er det Frederiksberg C, der ligger i front over de mest populære postnumre med 1.712 klik pr. bolig over 150 kvadratmeter og 1.183 besøg på boligannoncer, hvor lejligheden breder sig ud over 110-150 kvadratmeter.

Bevæger man sig ud fra hovedstadsområdet er det navnligt Odense C, der formår at trække boligsøgende til villa-annoncerne.

Den centrale del af Fyns største by topper således alle størrelseskategorier uden for hovedstadsområdet med mellem 566 og 929 besøg pr. boligannonce afhængig af boligens størrelse, og samme billede gør sig gældende på ejerlejlighedsmarkedet, hvor Odense også lægger sig helt i front uanset størrelsen på boligen.

Ingen party i provinsen

De fleste boligsøgende lader museklikkene regne ned over boligannoncerne i de største byer, og stederne med færrest antal klik afspejler da også boligmarkedets generelle tilstand.

Helt i bund over mindst besøgte villaannoncer finder man byer som Agerbæk i Sydvestjylland, Spjald i Vestjylland og Pandrup i Nordjylland, hvor det gennemsnitlige antal klik pr bolig ligger og svæver mellem 9 og 14 for hele 2013, mens det på lejlighedsmarkedet er byer som Slagelse, Skagen, nordjyske Løkken og Tranekær på Langeland, der scorer færrest besøg.

På andelsboligmarkedet er København topscorer i alle størrelseskategorier, mens sælgerne i Støvring, Ikast og Thisted har svært ved at lokke brugere til deres annoncer.

Se tallene for din by på Boligas hjemmeside her.