Se flere end 2500 andre bankkunders renter

Berlingske Business' rentekort indholder nu rentesatser på forbrugslån og kassekredit fra op mod 2500 danskere. I dag åbner det næste kort med boliglån. Klik ind, tast ind og bliv klogere.

Nu har op mod 2500 danskere tastet deres renter ind, og du kan se renter for lønkonti, forbrugslån og kassekreditter på det første kort, som kom på Business.dk i foråret. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Får du den rigtige rente på dine banklån? Det spørgsmål kan du måske blive lidt klogere på ved at gå ind på Berlingske Business' rentekort og se, hvad andre danskere betaler for den samme type lån.

Nu har op mod 2500 danskere tastet deres renter ind, og du kan se renter for lønkonti, forbrugslån og kassekreditter på det første kort, som kom på Business.dk i foråret.

Interaktivt kort: Se hvad andre betaler i rente på kassekredit og forbrugslån
 

De foreløbige data for eksempelvis en kassekredit viser et spænd fra 3 til 24,5 procent med et gennemsnit på 9 procent.Det seneste rentekort, som lanceres i dag, viser renten på boliglån, der typisk finansierer en ejerbolig ud over de 80 procent af boligens værdi, som det er tilladt at finansiere med realkreditlån. Bankerne bruger i flæng betegnelserne boliglån og prioritetslån, men de dækker ofte over det samme.

Efter op mod 200 indtastninger viser det en gennemsnitsrente på 6,6 procent på den del af danskernes boliglån, der ikke er optaget som realkreditlån.De indtastede data er rensede for åbenlyse fejl og misforståelser i samråd med et par kilder i banksektoren, og de rensede tal viser et spænd fra 3 til godt 11 procent.

Se hvad andre betaler i rente på boliglån